Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Caiet cu spirala A5, OXFORD Horizons, 60 file-90g/mp, Scribzee, coperta carton-dictando-assorted des

Cod:

OX-400154317


Cod intern: #1261885

  • Distribuie pe:
39,56 lei TVA inclus

Disponibilitate: In stoc depozit


Cost livrare in Bucuresti: 10,00 lei
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Caiet cu spirala A5, OXFORD Horizons, 60 file-90g/mp, Scribzee, coperta carton-dictando-assorted des de la OXFORD


Nu ai motivatie pentru a-ti stabili obiectivele? Ai nevoie de mai multa simplitate sau trebuie sa-ti regandesti rutina zilnica?
Deoarece scrierea este inca cea mai rapida, mai usoara, mai simpla si mai flexibila modalitate de organizare, OXFORD lanseaza „GO”, un nou concept de papetarie format din 4 colectii (Floral, Boho Spirit, Iconic si Horizons) cu design modern, colorat.
Si pentru a va asigura ca scrisul este intotdeauna o placere, gama dispune de hartia exclusiva Optik Paper®, care ofera un alb de neegalat si o netezime extraordinara pentru un confort total de scris. Toate acestea sunt combinate cu puterea SCRIBZEE® de a organiza, consulta si gasi notele oriunde si oricand.
Finisaj catifelat si moale.
Legarea cu spira dubla permite deschiderea caietului la 360°.
Disponibil intr-o gama de 4 modele de coperta cu dungi.
Design: Horizons.
Nr file: 50.
Format: A5.

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.