Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Calculator stiintific Sencor SEC 106 GN, afisaj LCD, 56 de functii, afisaj linie, negru/verde

Cod:

SEC 106 GN


Cod intern: #2615965

  • Distribuie pe:
23,99 lei TVA inclus

Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Cost livrare in Bucuresti: 10,00 lei
Cost livrare in tara: 19,90 lei
(costul include kg suplimentare, in limita a 6 kg) (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Calculator stiintific SEC 106 GN, afisaj LCD, 56 de functii, afisaj linie, negru/verde de la Sencor

CALCULATOR STIINTIFIC

  • 56 de functii stiintifice
  • Display LCD cu 10 cifre
  • Carcasa glisanta din plastic dur
 

Sencor SEC 106 este un calculator stiintific cu 10 caractere intr-o dimensiune compacta. Cu 56 de operatii matematice, un afisaj LCD mare cu o singura linie, intr-o carcasa glisanta rigida. Cu ajutorul aparatului se poate, printre altele, sa se calculeze in sistemul numeric de 2, 8 si 16, iar cu acesta se pot rezolva si diverse calcule statistice, functii de unghi, hiperbola si calcule logaritmice. Este extrem de usor de utilizat si afisajul sau este usor de citit.

 

Calculator stiintific

Calculatoarele stiintifice sunt folosite nu numai de elevii de liceu, ci si de studentii facultatilor tehnice si universitare. Au nenumarate functii utile si un afisaj usor de citit. Calculatorul stiintific va fi apreciat de specialistii economici si tehnici, deoarece pe langa operatiile clasice, cu ele pot fi efectuate cu usurinta si calcule mai complexe.

 

Absolvirea liceului

Tipurile de calculatoare stiintifice acceptate la examenul de absolvire la matematica sunt dispozitive care nu pot fi programate, nu pot contine functii necesare rezolvarii ecuatiilor, simboluri algebrice, nu pot stoca text si nu pot avea afisaj grafic. Sunt permise functii de calcul de baza, cum ar fi calculul fractional, calculul logaritmic, scaderea radacinii.

 

Ce poate face calculatorul SEC 106?

Puteti efectua 56 de operatii stiintifice pe ecranul LCD mare, cu doua linii. Calculatorul poate fi folosit pentru a efectua functii trigonometrice si hiperbolice, functii logaritmice si exponentiale, transformare de coordonate si unghiuri, puteri si radacini si calcule statistice, calcule binare, octale si chiar hexazecimale. Alimentarea SEC 106 este asigurata de bateria alcalina usor de inlocuit, iar functia de oprire automata permite o functionare economica. Carcasa puternica din plastic ABS protejeaza dispozitivul de diferite efecte fizice. In ceea ce priveste dimensiunile, SEC 106 masoara 130 x 80 x 12 mm cu o greutate de 80 g.

 

Specificatii tehnice


  • Model
    • Model
      SEC 106 GN
  • Descriere
    • Taste
      10
    • Display
      LCD
    • Specificatii
      Memorare
      Functie de radical
      Fractii
    • Dimensiuni
      80 x 130 mm
    • Greutate
      80 g

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.