Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Calorifer EXTRALINK electric EX.30318 Interior Negru/Alb 2000 W

Cod:

EX.30318


Cod intern: #2283226

  • Distribuie pe:
167,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Cost livrare in Bucuresti: Gratuita
Cost livrare in tara: 19,90 lei
(costul include kg suplimentare, in limita a 6 kg) (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Calorifer electric EX.30318 Interior Negru/Alb 2000 W de la EXTRALINK

Incalzitorul convector Extralink LCV-06Incalzitorul convector Extralink cu o putere maxima de incalzire de 2000 wati este radiatorul ideal daca doriti sa incalziti rapid o incapere. Utilizați acest încălzitor ca înlocuitor de urgență atunci când sistemul dvs. de încălzire centrală nu funcționează sau ca încălzitor între anotimpurile calde și reci sau pur și simplu utilizați-l în camere care nu au încălzire centrală.Ușor de transportat și funcționare silențioasă</b >Cu mânere integrate, încălzitorul poate fi mutat cu ușurință din cameră în cameră și, combinat cu silențiozitatea sa, este flexibil și ideal pentru încălzirea dormitoarelor. Acest convector are mai multe caracteristici suplimentare, cum ar fi protecție la supraîncălzire, 3 moduri diferite de încălzire și un mod turbo. Toate aceste caracteristici fac cu ușurință încălzirea oricărei încăperi la temperatura perfectă. Termostat încorporatAtunci când funcția de încălzire este programată, termostatul de economisire a energiei al radiatorului menține intervalul corect de temperatură în cameră. Temperatura reală a camerei va fi măsurată automat și, de fiecare dată când temperatura programată este atinsă, încălzitorul va intra în modul de economisire a energiei pentru a menține aceeași temperatură a camerei.Modul TurboÎn modul turbo, încălzitorul trage în aer suplimentar din cameră și distribuie rapid aerul cald pentru a se asigura că încăperea se încălzește mai repede decât în ​​modul normal.
Extralink EX.30318. Tip: Încălzitor electric cu convector, Tip element de încălzire: Sârmă nicrom. Potrivit pentru: Interior, Opțiuni de plasare: Podea, Culoare produs: Negru, Alb. Putere de încălzire: 2000 W, Putere de încălzire (min): 750 W, Potrivit pentru volumul camerei de până la: 75 m³. Tensiune de intrare AC: 220 V, Frecvența de intrare AC: 50/60 Hz. Latime: 550 mm, Adancime: 200 mm, Inaltime: 390 mm

Specificatii tehnice


  • Model
  • Specificatii
    • Putere
    • Trepte de viteza
      3
    • Functii
      Termostat încorporat
      Modul turbo
    • Dimensiuni
      Latime: 550 mm
      Adancime: 200 mm
      Inaltime: 390 mm mm
    • Tensiune alimentare
      220 V
    • Altele
      Potrivit pentru volumul camerei de până la: 75 m³

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.