Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Camera de supraveghere Creative Camera Live! Cam IP Smart HD, Alb

Cod:

73VF082000001


Cod intern: #165535

  • Distribuie pe:
271,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: Nu este in stoc


Garantie: 24 luni


Cost livrare in Bucuresti: Gratuita
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Descriere Camera de supraveghere Camera Live! Cam IP Smart HD, Alb de la Creative

Creative IP Camera LIVE! CAM IP SMARTHD, white



PREZENTARE GENERALĂ

Este la fel de bun ca a fi acolo

Te-ai întrebat vreodată ce a făcut copilul când lucrezi? Esti îngrijorat de animalul tău când pleci din casă? Trebuie să verificați dacă pachetul dvs. a sosit? 

Creative Live! Cam IP SmartHD ține un ochi pentru tine, pe lucrurile care iti pasa. Un design modest, cu o personalitate versatilă, dotat cu conectivitate Wi-Fi vă asigură că știți ce se întâmplă în casă - ca și cum ați fi acolo.

CONECTIVITATE

Actualizări live 24/7

Pur și simplu conectați aparatul foto la Wi-Fi și vizualizați streaming video în timp real în format high definition de oriunde de pe un dispozitiv iOS sau Android ™, PC sau Mac.

PERFORMANŢĂ

Vedeti clar în întuneric

Monitorizați împrejurimile cu încredere. Echipat cu viziune pe timp de noapte, puteți observa perimetrul proprietății chiar și în condiții de lumină scăzută - la fel ca Batman.

 
 

Specificatii tehnice


  • Model
    • Model
      73VF082000001

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.