Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Camera de supraveghere DAHUA IMOU CRUISER IPC-S42FP IP security camera Outdoor Wi-Fi 4Mpx H.265 White, Black

Cod:

IPC-S42FP


Cod intern: #913090

  • Distribuie pe:
363,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc magazin suficient


Garantie: 24 luni


Cost livrare in Bucuresti: Gratuita
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Camera de supraveghere DAHUA IMOU CRUISER IPC-S42FP IP security camera Outdoor Wi-Fi 4Mpx H.265 White, Black de la DAHUA

Camera wireless de exterior cu control PTZ din aplicatia mobila, rezolutie de 4 megapixeli si tehnologie Full Color, Dahua Imou Cruiser IPC-S42FP

Camera cu rezolutie de 4 Megapixeli

Camera Imou Cruiser este conceputa pentru a functiona Stand Alone, fara NVR, si poate fi montata in exterior. Ea permite rasucirea, inclinarea si zoom (digital) din aplicatia mobila.

Acesta camera este construita pentru a fi utilizata FARA NVR sau DVR, stocand imaginile pe un card microSD.

Pachetul include:

  • Camera
  • Ghid de pornire Rapida
  • Alimentator
  • Cablu de alimentare
  • Conector rezistent la apa
  • Pachet de suruburi si ancore

Camera de supraveghere cu tehnologie Dahua Full Color

Senzorul special al camerei are integrata tehnologia Full Color. Astfel camera va surprinde imagini colorate indiferent de conditiile de iluminare. LED-ul cu lumina alba incorporat permite iluminarea pe timp de noapte pe o distanta de pana la 30m, si se aprinde automat atunci cand in cadrul supravegheat nu este lumina, sau atunci cand este detectata miscare.

Functie pentru detectare persoane si Active Tracking

Camera poate fi setata sa inregistreze la detectarea miscarii sau la detectarea persoanelor fara a fi nevoie de abonament Dahua Cloud. Daca este configurata cu un telefon mobil, si atat telefonul cat si camera au conexiune la internet, o sa primiti o notificare atunci cand camera de supraveghere IP IMOU IPC-S42FP detecteaza miscare.

Functia Active Tracking permite camerei sa urmareasca o anumita persoane, si sa isi schimbe automat pozitia atunci cand este detectata miscarea. Aceasta functie este prezentata in sectiunea VIDEO.

Camera cu alarma potrivita pentru a speria persoanele intruse

Aceasta camera este capabila sa deosebeasca persoanele de alte obiecte in miscare si poate emite o alarma de pana la 110db cu ajutorul difuzorului incorporat, plus ca va permite sa vorbiti cu persoanele din jurul camerei sau sa ascultati sunetul din imprejurimile camerei.

Stocare pe card microSD

Slotul de card microSD integrat in camera permite stocarea datelor direct pe card. Camera suporta carduri cu capacitatea maxima de 256GB. 

Aceasta camera este proiectata pentru a functiona cu aplicatia mobila. Desi este compatibila cu mai multe NVR-uri si DVR-uri DAHUA, configurarea pentru a o conecta intr-un sistem de camere este complicata si necesita cunostinte de retelistica. Pentru NVR sau DVR va recomandam sa utilizati alte modele de camere PTZ, precum SAF-PTZ2MP5X-A (interior) sau camere Speed Dome in exterior. 

 

Pregatita sa functioneze in medii nefavorabile

Indexul de protectie la apa si praf IP66 garanteaza functionarea camerei in conditii aspre de umiditate si etansietatea carcasei.

Camera este proiectata sa functioneze la temperaturi cuprinse intre -30°C si +60°C astfel ca, impreuna cu indexul de protectie superior, camera va functiona indiferent de conditiile meteo.

Camera cu conexiune wireless sau cu cablu de retea

Conexiunea wireless este un alt atu al camerei. Standardele wifi suportate sunt b, g, si n, iar daca este utilizata pe un router cu standardul n camera poate sa transmita datele chiar si de la 100m in spatiu deschis, fara interferente. Ca metoda aditionala la conexiunea wireless, camera poate fi conectata si prin cablul de retea.

Vizualizare de pe telefonul mobil, de oriunde in lume

Acest model de camera este foarte simplu de configurat si instalat. Puteti sa vedeti imaginile surprinse cu ajutorul camerei de oriunde in lume prin intermediul aplicației mobile.

Pentru vizualizare de pe Windows, trebuie sa instalati aplicatia Imou deoarece VIZUALIZAREA DIN BROWSER NU ESTE DISPONIBILA decat daca o configurați pentru a avea un IP Static.

Functie WDR pentru imagini corect iluminate

Functia WDR a camerei Permite controlul luminozitatii pe fiecare parte din cadru, astfel ca imaginile o sa fi mai bine iluminate, permitandu-va sa identificați mai usor persoane chiar daca din partea opusa a lor vine o lumina puternica.

camera de supraveghere cu WDR

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.