Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Camera de supraveghere Reolink CAMERA SUPRAVEGHERE 2K PANOU SOLAR

Cod:

KEEN RANGER PT


Cod intern: #1809788

  • Distribuie pe:
1.071,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate:
1 buc resigilata in stoc
Pret resigilat: 1.299,00 lei


Garantie: 24 luni


Livrare gratuita


  • Camera de supraveghere Reolink CAMERA SUPRAVEGHERE 2K PANOU SOLAR

    ambalaj original deschis

    Pret resigilat: 1.299,00 lei

Descriere Camera de supraveghere CAMERA SUPRAVEGHERE 2K PANOU SOLAR de la Reolink

Camera supraveghere wireless GSM Reolink KEEN Ranger PT, 2K, IR 10 m, 6000 mAh, detectie oameni/animale, microfon, difuzor, slot card, panou solar, nu include card micro-SD.



Nu rata niciodată momentul în care un animal îți traversează camera! Veți primi notificări push instantanee pe telefon sau veți primi alerte prin e-mail cu instantanee la fața locului. Vizualizați fluxuri live oricând Vizualizați fluxul live prin aplicația Reolink oricând, oriunde. Alerte inteligente în timp real Nu rata niciodată momentul în care un animal îți traversează camera! Veți primi notificări push instantanee pe telefon sau veți primi alerte prin e-mail cu instantanee la fața locului. Vizualizați fluxuri live oricând Vizualizați fluxul live prin aplicația Reolink oricând, oriunde. Fără a vizita locul și a lăsa parfum acolo, poți sta acasă și știi ce se întâmplă în sălbăticie. Rezoluția 2K (2560x1440 pixeli) este destul de upgrade la 1080p. Vă puteți bucura de imaginile cristaline ale peisajelor naturale fascinante. Vezi ce e mai bun din natură ca și cum ai fi acolo.KEEN Ranger PT este o cameră grozavă de traseu care include o mulțime de funcții fantastice și poate fi permisă de toată lumea. Sa dovedit a fi o alegere ideală pentru vânători și observatori ai vieții sălbatice cu performanțe ridicate.Emite lumini invizibile care ajută camera să captureze animalele în întuneric fără să le uimească sau să le sperie.Camera începe să înregistreze cât mai curând posibil pentru a putea observa mai bine animalele evazive sau care alergă rapid din videoclipuri.Funcționează non-stop deoarece este alimentat de o baterie de lungă durată de 6000mAh și panou solar (inclus). Nu mai există taxe frecvente!KEEN Ranger PT este o cameră 100% fără fir care funcționează pe rețeaua celulară 4G LTE. Nu vă mai faceți griji cu privire la WiFi sau prizele de curent. Este conceput pentru a surprinde videoclipuri și imagini cu animale și pentru a transmite datele pe dispozitivele dvs. de la distanță. KEEN Ranger PT Cameră de securitate mobilă 4G alimentată cu baterie cu card Nano SIM * Necesita o cartelă Nano SIM și un plan de date celulare înainte de utiliza

Specificatii tehnice


  • Model
    • Model
      KEEN RANGER PT

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.