Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Camera de supraveghere TP-LINK TAPO C420S1 WIFI 1 CAM HOME SECURITY

Cod:

TAPO C420S1


Cod intern: #2276779

  • Distribuie pe:
663,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc magazin limitat


Livrare gratuita


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Camera de supraveghere TAPO C420S1 WIFI 1 CAM HOME SECURITY de la TP-LINK

TP-Link camera Supraveghere WIFI, wireless TAPO C420S1, Senzor: 1/3", Rezolutie: 2K QHD (2560 × 1440 px), obiectiv: F/NO: 1.61±10%; Focal Length: 3.18mm±5%, Unghi de Vizualizare: 113°, Night Vision: IR 15m, 2- way audio, microfon si difuzor integrate, Standarde wireless: IEEE 802.11b/g/n, 2.4 GHz, 2.4 GHz.



Sistem cu o cameră de supraveghere cu acumulatori

  • Rezoluție 2K QHD—Imagini mai clare, având de 1.7 ori mai mulți pixeli față de 1080p.
  • 180 zile de funcționare*—Speranța de viață a acumulatorului este susținută și de protocolul low-power. Acumulatorul este detașabil și reîncărcabil.
  • Night Vision Full Color—Camera poate înregistra imagini color chiar și în timpul nopții.
  • Detectare AI inteligentă—AI-ul camerei poate identifica dacă în cadru se află oameni, animale, mașini sau alte obiecte și te poate notifica, de exemplu, atunci când a sosit curierul în fața ușii.
  • Montare fără cabluri—Camera poate funcționa fără cabluri suplimentare, oferind un proces de montare mai simplu.
  • Alarmă luminoasă și sonoră—Camera poate detecta mișcarea și poate porni o alarmă, folosindu-se de difuzorul integrat, dar și de luminile sale.
  • Two-Way Audio—Permite comunicarea cu cei aflați lângă camera Tapo, direct din aplicație, mulțumită difuzorului și microfonului integrat.
  • Protecție IP65—Camera este rezistentă la apă și praf, pregătită pentru montarea în exterior.
  • Opțiuni flexibile de stocare—Poți salva înregistrările camerei pe cardul Micro SD** aflat în hub-ul sistemului de supraveghere (suportând un card de până la 256 GB) sau poți folosi serviciul Tapo Care3 pentru a stoca înregistrările video în cloud.

 

*Durata de funcționare de până la 180 de zile este bazată pe testele făcute în condiții de laborator, simulând 10–20 de triggere pe zi. În condiții normale de funcționare, speranța de viață a acumulatorului va varia în funcție de rata de utilizare a camerei, setările camerei, vârsta acumulatorului și în funcție de factorii de mediu, precum temperatura locației în care este amplasată camera.

**Cardul Micro SD nu este inclus în pachet și trebuie achiziționat separat.

Specificatii tehnice


  • Model
    • Model
      TAPO C420S1

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.