Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Camera video sport Insta360 One X3 5.7K, 360°, Negru

Cod:

CINSAAQ/B


Cod intern: #1399085

  • Distribuie pe:
2.199,99 lei TVA inclus

Pret vechi: 2.584,99 lei


Disponibilitate: In stoc magazin suficient


Garantie: 24 luni


Livrare gratuita


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Camera video sport One X3 5.7K, 360°, Negru de la Insta360

Camera video sport Insta360 One X3 5.7K, 360°, Negru

 

Elibereaza-ti creativitatea

X3 capteaza videoclipuri vii de 5,7K la 360°, astfel incat nu veti rata niciodata actiunea. Cu filmari la 360 de grade la indemana, posibilitatile creative sunt nesfarsite.

 

 

Inregistrati mai intai, incadrati mai tarziu

Pur si simplu montati, apasati inregistrare si alegeti cele mai bune unghiuri dupa aceea, folosind instrumente usoare de reincadrare in aplicatia Insta360 alimentata de AI. Distribuiti pe orice platforma de socializare dintr-o apasare fara a pierde calitatea.

 

 

Senzor mai mare, continut mai bun

Noii senzori de 1/2" de 48MP ai X3 includ mai multi pixeli pentru o mai mare claritate si detalii, chiar si in conditii de lumina slaba.

 

 

Cei mai multi megapixeli vreodata

Cei mai multi megapixeli dintr-o camera de actiune 360. Captati fotografii la 360° cu mai multe detalii decat oricand.

 

 

Puneti in evidenta detaliile

Un nou mod HDR inovator pentru videoclipuri de actiune stabilizate. In conditii dificile de iluminare, Active HDR dezvaluie detalii in lumini si umbre pe care alte camere de actiune le lipsesc.

 

 

Vizualizari 4K la persoana intai

Selectati un obiectiv pentru a inregistra imagini cu unghi larg la fel ca o camera de actiune cu un singur obiectiv. Obtineti rezolutie maxima cu 4K30fps sau un camp vizual extrem de larg de 170° cu 2,7K MaxView. Inregistrarile dvs. de vizualizare la persoana intai nu au aratat niciodata atat de bine.

 

 

Va puteti vedea la 60FPS cu modul Me

Incercati noul mod Me, care fixeaza cadrul pentru a se concentra numai asupra dvs. Surprindeti-va fara selfie stick la 60fps pentru o miscare lenta epica. Nu este nevoie sa reincadrati, doar pastrati-va in cadru!

 

 

Te poti vedea imposibil la persoana a treia

Invisible Selfie Stick dispare in editare, permitandu-va sa captati unghiuri aeriene si perspective la persoana a treia care sunt posibile numai cu o camera de actiune 360. Fara drona, nicio problema!

 

 

Stabil, indiferent de situatie

Traseele accidentate si valurile mari nu se potrivesc pentru stabilizarea principala a imaginii cu camera de actiune X3. FlowState va pastreaza videoclipurile fluide, indiferent de situatie.

 

Blocare orizont 360 grade

Deblocati urmatorul nivel de stabilizare a imaginii pentru camera de actiune. Indiferent daca va plimbati cu parapanta sau calariti pe un roller coaster, 360° Horizon Lock va mentine intotdeauna la nivel video.

 

 

TIMELAPSE

Accelereaza timpul in 8K glorios.

Realizati videoclipuri timelapse de 360° la nivelul urmator la o calitate 8K spectaculoasa, datorita noului senzor mai mare de la X3.

 

Slow-Motion de nivel Matrix

Transportati-va in Matrix cu 4K120fps sau 3K180fps slow-mo. Bullet Time arata mai cinematografic ca niciodata, cu o rezolutie si rate de cadre mai mari.

 

Functioneaza ca o camera de bord

Transforma-ti X3 intr-o camera de bord. X3 va inregistra continuu video, dar va salva doar ultimele minute conform intervalului stabilit, economisind spatiu pretios pe cardul de memorie.

 

 

Camera de actiune pentru un iubitor de apa (IPX8 impermeabil)

Coborati X3 pana la 33 ft (10 m) direct din cutie. Luati husa de scufundare pentru o cusatura perfecta a imaginilor subacvatice la 360° pana la 164 ft (50 m).

 

 

Constructie durabila

O camera de actiune 360 ​​care poate lua putina pedeapsa. X3 este acoperit cu sticla rezistenta, calita pentru ecranul tactil, plus optiunea Sticky Lens Guards pentru protectie suplimentara a lentilelor.

 

 

Ecran Tactil masiv

Da, acesta este un ecran tactil ultra-luminos de 2,29" cu protectie robusta din sticla calita. Proiectat pentru previzualizare clara a fotografiilor si videoclipurilor.

 

Comenzi usoare + feedback prin vibratii

Butoanele mari si receptive sunt usor de utilizat, chiar si atunci cand sunteti in miscare sau inmanusi, cu feedback prin vibratie pentru confirmarea clara a comenzii.

   

Control vocal 2.0

Dumneavoastra dati startul. Un nou algoritm de control vocal face mai usor sa controlati X3 atunci cand camera dvs. este montata la indemana.

   

Transferuri ultra rapide

Transferuri Wi-Fi cu 50% mai rapide comparativ cu X2. Transferati si editati fisierele mai rapid in aplicatia Insta360.

   

Baterie mare

Pune-ti putere prin actiune cu noua baterie de 1800 mAh, acum cu mai multa capacitate.

 

Audio complet actualizat, captivant.

4 microfoane si un nou algoritm avansat asigura sunetul lui X3 clar, natural si echilibrat. Cu modul de focalizare in directie imbunatatit, reincadrati videoclipul si lasati-va audio sa urmeze actiunea.

 

   

Transfer rapid de fisiere

Cu totii iubim un economisitor de timp. Luati un Quick Reader pentru a va accelera foarte mult fluxul de lucru de editare. Conectati-va la camera, transferati fisiere si editati direct pe telefon.

   

Lasa AI sa gaseasca cele mai bune fotografii

Nu sunteti sigur pe ce sa va concentrati? Auto Frame gaseste cele mai bune parti ale videoclipurilor dumneavoastra la 360 grade, oferindu-va o gama de clipuri reincadrate din care sa alegeti.

   

Cel mai simplu mod de a reincadra

Pur si simplu miscati telefonul pentru a indrepta camera spre locatia dorita. Super usor si destul de cool!

   

Deep Track 2.0

Ramai mereu in cadru.

Alegeti o persoana, un animal sau un alt obiect in miscare in fotografia dvs. si AI le va mentine in cadru si centrate.

   

Transforma-ti fotografiile

Transforma fotografiile statice la 360° in videoclipuri animate printr-o atingere cu Photo Animator. Cu recunoasterea faciala AI si efecte prestabilite, aplicatia iti va anima fotografiile pentru tine.

 

Magie cu o singura atingere

Shot Lab este instrumentul perfect pentru a crea videoclipuri scurte distractive pentru retelele dvs. de socializare! Doar alegeti din colectia noastra mare de sabloane Shot Lab si urmati cateva instructiuni simple. Atunci lasa AI sa faca restul.

 

 

 

Povestitorul tau AI

Creeaza videoclipuri uimitoare cu o singura atingere! Alegeti o tema care va place din FlashCut si apoi clipurile pe care doriti sa le editeze AI impreuna. De asemenea, FlashCut va combina clipurile pentru a dansa cu ritmul, oferind continutului dvs. un plus de efort.

 

 

Distribuie momente live

Streaming live 360 grade

Ofera publicului tau libertatea de a alege! Doar setati X3 si transmiteti in stream 360. Transmiteti in flux live tot ce va inconjoara si lasati publicul sa preia totul.

 

 

Mod camera web

Pregatit de conferinta

Cine spune ca trebuie sa stai unul langa altul in timpul unei intalniri online? Modul webcam capteaza pe toata lumea in 360. Perfect pentru intalniri mari! * In curand, intr-o actualizare de firmware post-lansare.

 

Specificatii tehnice


  • Caracteristici generale
    • Senzor
    • Caracteristici speciale
      Rotire 360°
      Control vocal
      Rezistent la umiditate
      Detectare miscare
      Slow motion
      Time-Lapse
      Looping
      Fotografiere 360°
      Inregistrare 360°
      Horizon Leveling
    • Mod Filmare
    • Rezolutie
      5.7K
    • Format inregistrare video
      MP4 INSV
    • Stabilizator de imagine
      Da
    • Accesorii incluse
      1 x Husa de protectie
      1 x Carpa lentile
      1 x Acumulator reincarcabil 1800mAh pentru X3
    • Alimentare
      Li-Ion 1800 mAh
    • Altele
      Bluetooth
      Wi-Fi
      USB-C
    • Culoare
      Negru

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.