Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Camera video auto Camera auto S500, 1944p, 30 FPS, IPS 9.35", 138 FOV, HDR, Night Owl Vision, G-Sensor, WiFi + Camera spate 70mai RC13 1080p, 30 FPS, IPS 9.35", 130 FOV, Negru

Cod:

6971669782672


Cod intern: #2485171

  • Distribuie pe:
670,99 lei TVA inclus

Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Livrare gratuita


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Camera video auto Camera auto S500, 1944p, 30 FPS, IPS 9.35", 138 FOV, HDR, Night Owl Vision, G-Sensor, WiFi + Camera spate 70mai RC13 1080p, 30 FPS, IPS 9.35", 130 FOV, Negru de la 70mai

Camera auto DVR 70mai Midrive S500 1944p, 30 FPS, IPS 9.35", 138 FOV, HDR, Night Owl Vision, G-Sensor, WiFi + Camera spate 70mai RC13 1080p, 30 FPS, IPS 9.35", 130 FOV 

 

 

Pentru a ne alinia la viziunea 70mai de a oferi o experienta de conducere inteligenta si confortabila si pentru a spori siguranta in toate scenariile de conducere, va prezentam cu mandrie noua camera de bord cu vedere din spate -70mai Rearview Dash Cam S500, o revenire semnificativa dupa 3 ani.

S500, echipata cu senzorul de ultima generatie Sony STARVIS 2 IMX675 cu o rezolutie impresionanta de 500W pixeli, ofera o calitate exceptionala a imaginii la nivel 3K. Imbunatatita si mai mult de deschiderea Fl .8 si de tehnologia inovatoare 70mai Night Owl VisionTM, aceasta realizeaza capacitati remarcabile de vizibilitate pe timp de noapte. In plus, inregistrarea HDR cu doua canale frontale si posterioare, alimentata de algoritmul MaiColor Vivid+ SolutionTM, asigura o experienta de imagine echilibrata si naturala.

Pentru o experienta imbunatatita a utilizatorului, S500 trece de la butoanele fizice la o interfata mai inteligenta cu ecran tactil. Gesturile tactile redefinite si comenzile vocale, impreuna cu liniile de asistenta la mersul inapoi reglabile, creeaza in mod colectiv o interactiune perfecta, convenabila si confortabila, insufland incredere pe sosea.  Cu S500, ne straduim sa oferim o alegere alternativa pe taramul asistentei retrovizoare in flux, insa angajamentul nostru de nezdruncinat ramane concentrat pe imbunatatirea constanta a calitatii imaginii si a sigurantei.

 

Imagine 3K uimitoare cu senzorul Sony STARVIS 2

Experimentati o calitate exceptionala a imaginii cu rezolutia de 3K alimentata de senzorul Sony STARVIS 2 IMX675. Dispunand de pixeli de 500 W si combinat cu algoritmul nostru proprietar 70mai Night Owl Vision, pregatiti-va sa fiti uimit de imaginile uimitoare pe timp de noapte

 

   

Imagistica HDR dubla

Configuratia HDR cu doua canale frontale si posterioare,  imbunatatita de tehnologia exclusiva MaiCoIor Vivid+ Solution , exceleaza in capturarea de imagini cu detalii clare, chiar si in conditii de iluminare dificile, cum ar fi luminile complexe pe timp de noapte sau exploziile bruste de lumina la iesirea din tuneluri.

 

   

In vederea din fata,

HDR echilibreaza eficient luminile si umbrele pentru o imagine mai naturala, asigurand captarea clara a detaliilor, cum ar fi placutele de inmatriculare si indicatoarele rutiere.

In partea din spate, HDR suprima luminile puternice si luminile de intalnire. de la autovehiculele din spate, imbunatatind imaginea numerelor de inmatriculare.

 

   

Campul de vizualizare (FOV)

Obiectivul cu unghi larg al camerei de bord acopera ambele vedere din fata si din spate, asigurand o cuprinzatoare pe 3 benzi a starii drumului, in timp ce suprimarea stralucirii garanteaza increderea la volan.

 

   

Interfata redefinita

A evoluat de la butoane fizice la operatiuni pe ecranul tactil pentru o interactiune mai inteligenta si mai intuitiva. Utilizati gesturi tactile pentru a va simplifica interactiunile - Glisati spre stanga sau spre dreapta pentru a regla luminozitatea ecranului si glisati in sus sau in jos pentru a repozitiona imaginea in cadru. In plus, oferim suport pentru comutarea intre mana stanga/dreapta modurile de conducere stanga-dreapta, alinierea perfecta la obiceiurile dvs. de condus.

 

   

Voice Control

Implica-te intr-un control vocal intuitiv cu modelele noastre acustice optimizate. Spuneti pur si simplu 'Take Photo', 'Lock the Video' sau 'Show Rear Camera' pentru a capta fotografii, a securiza inregistrarile si comutati fara probleme intre vizualizarile din fata si din spate, toate acestea fara necesitatea de a ridica un deget.

 

   

Inregistrare de urgenta

Atunci cand are loc o coliziune in timpul condusului, camera de bord va initia o inregistrare pre-roll de 5 secunde si va continua inregistrarea timp de 25 de secunde. Videoclipurile de urgenta vor fi salvate exclusiv in folderul "event" si nu vor fi suprascrise de inregistrarile obisnuite, oferind o reconstituire completa a accidentului.

 

   

Detectarea coliziunii:

In modul de parcare, senzorul G declanseaza camera de bord pentru a inregistra un video de supraveghere a parcarii de 50 de secunde atunci cand este detectata o coliziune , permitandu-va sa intelegeti locul incidentului.

 

   

Loop Recording

Cele mai recente fisiere le vor inlocui automat pe cele mai vechi, asigurand o functionare neintrerupta a sistemului de inregistrare, fara preocupari legate de spatiul de stocare.

 

   

Vizualizare in timp real a mersului inapoi

Cand treceti in marsarier, camera de bord marcheaza automat liniile de asistenta la parcare, simplificand manevrele de parcare. Aveti, de asemenea, flexibilitatea de a personaliza aceste functii de asistenta linii de asistenta pentru a se potrivi oricarui tip de vehicul sau pozitie de instalare, asigurand usurinta de parcare fara orice griji.

 

   

Super Capacitor Solution

Fiind prima aplicatie a solutiei de supercondensator de la 70mai, va puteti baza pe performante extinse ale camerelor de bord cu o durata de viata mai mare decat cele traditionale bateriile traditionale. Durabilitatea exceptionala permite camerei de bord sa reziste la conditii dure conditii meteorologice cu caldura si frig extreme, ceea ce o face o alegere de lunga durata pentru calatoriile dumneavoastra.

 

   

Design extensibil

Corpul extensibil al lui S500 asigura o pozitie confortabila si o potrivire perfecta, indiferent daca aveti o carcasa standard sau oglinzi retrovizoare supradimensionate.

   

Lentile rotative

Capturati exact ceea ce aveti nevoie cu camera ajustabila, asigurandu-va ca va atingeti unghiul preferat.

   

Montare pe baza de curea

Dispune de o metoda de instalare cu elastic curele de cauciuc elastice, se potriveste la o gama larga de sisteme de dimensiuni ale oglinzilor retrovizoare, permitand o montare usoara, mentinand in acelasi timp o imagine eleganta si aspect discret.

Specificatii tehnice


  • Model
    • Model
      S500
    • Culoare
      Negru
  • Specificatii
    • Rezolutie filmare
    • Zoom digital
      Nu
    • Senzor
      Senzor de imagine Sony Starvis 2 IMX675
    • Rezolutie video
      2592 x 1944 pixeli
    • Unghi de filmare
      138 grade
    • Conectori
      Wifi
    • Dimensiuni
      500 g
    • Continut pachet
      1 x Camera auto
      1 x Camera spate

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.