Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Camera video auto Xblitz Trust, Full HD, unghi de filmare 170°, HDR, senzor G

Cod:

TRUST


Cod intern: #878495

  • Distribuie pe:
279,99 lei TVA inclus

Pret vechi: 299,99 lei


Disponibilitate: In stoc magazin limitat


Garantie: 24 luni


Cost livrare in Bucuresti: Gratuita
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Camera video auto Trust, Full HD, unghi de filmare 170°, HDR, senzor G de la Xblitz

Camera auto DVR Xblitz Trust, Full HD, unghi de filmare 170°, HDR, senzor G

 
Datorita utilizarii tehnologiei moderne de super condensatori si solutii optice avansate, camera Xblitz Trust este un dispozitiv care inspira incredere. Obiectivul camerei este echipat cu un set de sase lentile si un filtru polarizat. Acest lucru ofera o calitate a imaginii de neegalat in toate conditiile. Datorita carcasei compacte, camera nu limiteaza campul de vizualizare al soferului.
 
Calitate FULL HD
Camera Xblitz Trust captureaza imagini in calitate FULL HD, folosind senzorul Sony IMX323. Un control suplimentar asupra calitatii imaginii este permis datorita functiei HDR (High Dynamic Range.
 
Lentile WIDE + Filtru polarizat
Obiectivul camerei DVR Xblitz Trust inregistreaza imagini cu un unghi de filmare de 170 °. Acesta este un unghi mult mai mare decat al celorlalte camere auto. Camera Xblitz Trust este echipata, de asemenea, cu un filtru de polarizare care va permite sa eliminati luminile de orbire de pe geamurile altor vehicule si va ofera o mai usoara identificare a soferului.
 
Pornire automata
Camera a fost automatizata pentru pornirea si oprirea inregistrarii fara interventia conducatorului auto. Dupa conectarea camerei Xblitz Trust la bricheta masinii, inregistrarea va incepe automat dupa cuplare si se va opri cateva secunde dupa oprirea acesteia.
 
Xblitz Trust obtine un sistem inovator de alimentare interna, bazat pe condensatoare super-incorporate, care sustin in mod stabil operatiile camerei in modul de lucru final.
Condensatoarele au o durata de viata mult mai mare decat orice baterie conventionala de alimentare. Acestea se comporta foarte bine la temperaturi ridicate sau scazute. Camera Trust este primul produs de la Xblitz de acest tip, unde a fost aplicat sistemul modern de condensatoare.
 
Camera este echipata cu un afisaj lizibil de 1,5 ", care va permite sa vizualizati inregistrarea in timp real, si sa rasfoiti fisierele arhivate.
Porturile mini HDMI si mini USB sunt amplasate pe lateralele camerei, oferind un acees rapid.
 
Senzor G
Functia senzor G este responsabila pentru salvarea datelor cheie in momentul coliziunii sau a franarii bruste. Aparatul va bloca automat fisierele video (din intervalul cel mai apropiat) care nu vor fi suprascrise.
 
Xblitz Trust are un microfon incorporat si un difuzor - datorita caruia este posibila inregistrarea sunetului din interiorul masinii. Aceasta ar putea reprezenta o documentatie suplimentara a situatiei traficului. Functia de inregistrare audio poate fi oprita din meniului camerei.
 

Specificatii tehnice


  • Model
    • Model
      Xblitz Trust
    • Culoare
      Negru
  • Specificatii
    • Rezolutie filmare
    • Senzor
      G-Sensor - senzor de gravitatie pentru detectarea unei coliziuni sau franari bruste. In aceasta situatie camera auto va proteja automat fisierul inregistrat
    • Ecran
      1.5"
    • Mediu de inregistrare
      MicroSD
    • Format inregistrare
      MP4
    • Rezolutie video
      1920 x 1080 pixeli
    • Unghi de filmare
      170 grade
    • Conectori
      Mini-HDMI
      MiniUSB
    • Functii
      Inregistrare in bucla
      Detectare incidente
      Pornire automata
    • Altele
      Microfon /Difuzor integrat

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.