Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Camera web VIDEOBAR AXTEL 4K AX-4K-VBm MINI

Cod:

AX-4K-VBM


Cod intern: #2611795

  • Distribuie pe:
1.014,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: Nu este in stoc


Livrare gratuita


Descriere Camera web VIDEOBAR AXTEL 4K AX-4K-VBm MINI de la AXTEL

Camera Videoconferinta Axtel AX-4K Video-Bar-Mini, Rezolutie 4k 3840x2160@30fps, Senzor 1/3.0", 8.0MP, Zoom digital 4x; ePTZ; Functii urmarire vorbitor, prim-plan grup; Unghi de vizualizare D94 / H90 / V55 grade, iluminare minima 340 lux; preluare sunet 360 printr-o matrice de 2 microfoane omnidirectionale incorporate de la o distanta maxima de 7m, SNR 64.5dB, sensibilitate -26dB, raspuns in frecventa 20Hz-8KHz cu functie Echo si Noize Cancellation; Reglaj auto pentru expunere, luminozitate, culoare, balans de alb, Auto-focus de la minim 50cm; Difuzor incorporat 2W(3W max.), 4ohm; Conectare USB-A; Codare H.264, MJPG; Sistem de operare compatibil: Windows, macOS, ChromeOS, Android; Dimensiuni: 260 x 56 x 60 mm, 0.4KG, cablu 1.8m; indicator LED de stare, telecomanda inclusa, suport inclus



AX-4K-VB_conference-office_crop-scaled

Comunicare online profesională într-un singur dispozitiv

AX-4K Video Bar este un set de conferinţă profesional de ultimă generație care face ca participanții la orice întâlnire online să se simtă ca și cum ar vorbi unul cu celălalt față în față. Acest dispozitiv inovator dispune de funcţii extinse care utilizează inteligența artificială (AI), cum ar fi urmărirea vorbitorului, zoom-ul de grup și încadrarea automată, care, fără îndoială, facilitează conferinţele video şi apelurile de afaceri. În plus, este echipat cu o lentilă cu unghi larg care oferă un câmp vizual de până la 120°, ceea ce este deosebit de important atunci când în sala de şedinţe sunt multe persoane sau când este nevoie să se facă prezentări pe o tablă interactivă.

Highest video quality

AX-4K Video Bar oferă cea mai bună calitate a imaginii în format 16:9 cu rezoluţie 4K Ultra HD 2160p și o fluiditate efectivă de 30 de cadre pe secundă. Calitatea ridicată a imaginii este asigurată în continuare de lentilele din sticlă şi de un senzor de înaltă calitate de la un producător renumit – Sony 1/2.8 inch CMOS. Utilizatorii avansați vor aprecia, de asemenea, funcţiile video avansate, cum ar fi corecția distorsiunii obiectivului sau reducerea pâlpâirii, precum și funcţiile audio, cum ar fi suprimarea ecoului și a reverberației, Automatic Gain Control (AGC), Direction of Arrival (DOA) sau Full Duplex Technology, adică recepția audio liberă din mai multe direcţii.
AX-4K-VB_lifestyle_4K_Home-Office-scaled
AX-4K-VB_lifestyle_4K_conference-scaled-1

Innovative AI audio features

Funcțiile inovatoare de sunet AI, un microfon încorporat cu 5 elemente care captează sunetul de la o distanţă de până la 5 m și un difuzor de înaltă calitate în bandă largă asigură o comunicare de afaceri online de cea mai bună calitate. Alte caracteristici care diferenţiază AX-4K Video Bar de cele de acest tip includ reducerea activă a zgomotului, focalizarea automată, balansul automat al albului şi capacitatea de a conecta în serie până la 4 difuzoare de conferință suplimentare, ceea ce o face potrivită pentru utilizarea în săli mari. În plus, setul include cu o telecomandă funcţională, un suport de birou și un cablu USB-C de 5 m.

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.