Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Camera web Logitech C922 HD Pro Stream HD 1080p

Camera web Logitech C922 HD Pro Stream HD 1080p

Cod:

960-001088


Cod intern: #155121

  • Distribuie pe:
463,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc magazin suficient


Garantie: 24 luni


Cost livrare in Bucuresti: Gratuita
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Camera web C922 HD Pro Stream HD 1080p de la Logitech

Logitech C922 Pro Stream

FULL HD 1080P cu 30FPS / 720P cu 60FPS STREAMING

Conceputa pentru a satisface nevoile streamerilor, C922 Pro Stream Webcam permite o redare si inregistrare video plina de viata, la o calitate de 1080p HD, 30 de cadre pe secunda (fps) sau 720p la 60fps, cu integrare H.264.

FUNCTIE DE INLOCUIRE A FUNDALULUI

Una dintre caracteristicile acestei camere web este un software de modifcare dinamica a fundalului de la Personify chiar in timpul transmisiei sau inregistrarii.
(aplicatia Personify poate fi instalata doar pe sistemele de operare Windows 7 sau mai noi)

Trepied Inclus

Trepied de masa cu un cap cu montura pivotanta ce permite reglarea camerei la un unghi cat mai bun atunci cand trebuie sa filmeze.

FUNCTIE AUTOMATA DE CORECTIE A IMAGINII IN CONDITII DE SLABA ILUMINARE

Cu corectia automata a imaginii in conditii de iluminare slaba si focalizare automata, clara, camera web C922 se adapteaza la luminile care palpaie in incapere sau a multiplelor monitoare, astfel incat utilizatorii acestei camere sa poata transmite un flux video clar, chiar si in conditii de iluminare slaba.

DOUA MICROFOANE OMNIDIRECTIOANLE

Indiferent din ce unghi este asezata camera web pentru a filma, cele doua microfoane omnidirectionale cu anularea zgomotului permit un streaming cu un sunet stereo fara intreruperi.

OPTIMIZAT PENTRU STREAMING SI INREGISTRARE

In plus fata de aplicatia Personify, in pachet se regaseste si o licenta premium de inregistrare si stream valabila trei luni de la XSplit.

 

Specificatii tehnice



Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.