Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Camera web Logitech Camera Web Brio 4K

Cod:

960-001106


Cod intern: #225539

  • Distribuie pe:
699,99 lei TVA inclus

Pret vechi: 760,99 lei


Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc magazin suficient
Pret resigilat: 699,00 lei


Garantie: 36 luni


Livrare gratuita


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei
  • Camera web Logitech Camera Web Brio 4K

    Ambalaj original deschis pentru proba

    Pret resigilat: 699,00 lei
  • Camera web Logitech Camera Web Brio 4K

    Ambalaj original deschis , urme fine de utilizare

    Pret resigilat: 689,00 lei

Descriere Camera web Camera Web Brio 4K de la Logitech

Camera web Logitech Brio 4K
 
 
UN NOU BENCHMARK PENTRU CAMERE WEB
Accesati cea mai avansata camera web din lume si obtineti videoclipuri de calitate profesionala pentru conferinte video, streaming sau inregistrare. Logitech BRIO este dotat cu functii care produc videoclipuri uimitoare in orice mediu. Camera noastra premium de inalta calitate 4K ultra ofera un zoom digital de 5x, rate de cadru ridicate, performante exceptionale de lumina scazuta, HDR si RightLight ™ 3.
 
 
PRINDE FIECARE DETALIU IN 4K HD
Redati videoclipuri transparente cu o rezolutie superba, rata cadrului, culoarea si detaliile. Logitech BRIO ofera 4K Ultra HD la 30 fps sau 1080p la 30 sau un ultra-neted 60 fps pentru claritate, netezime si detalii deosebite. Obtineti o privire mai atenta cu zoom 5x.
 
 
ARATI GROZAV IN ORICE LUMINA
Acum puteti utiliza aplicatiile de conferinta video, streaming si inregistrare video in orice conditii de iluminare - si aratati intotdeauna cel mai bine. Indiferent daca este cu lumina slaba sau cu soare luminos, Logitech BRIO cu tehnologia RightLight ™ 3 si cu inalta dinamica (HDR) se ajusteaza pentru a evidentia cel mai important subiect: tu.
 
 
 
SECURITATEA INTALNESTE CONVENABILITATEA
Alimentat atat de senzori optici cat si de infrarosu, BRIO ofera recunoasterea faciala rapida si sigura pentru Windows Hello. Nu este nevoie sa introduceti o parola pentru Windows 10: pur si simplu consultati obiectivul BRIO pentru a va autentifica.
 

Specificatii tehnice


  • Model
    • Model
      960-001106
  • Specificatii tehnice

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.