Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Carcasa Corsair PC iCUE 5000D RGB Airflow Middle Tower Negru

Cod:

CC-9011242-WW


Cod intern: #2302381

  • Distribuie pe:
1.351,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Livrare gratuita


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Carcasa PC iCUE 5000D RGB Airflow Middle Tower Negru de la Corsair

Carcasa 5000D RGB Airflow Tempered Glass, Negru 

 

FLUX DE AER PUTERNIC, CU UN ASPECT PE MASURA

Un panou frontal cu flux de aer ridicat asigura o admisie maxima a aerului, in timp ce trei ventilatoare AF120 RGB ELITE PWM incluse, cu tehnologie AirGuide, il directioneaza spre componentele dumneavoastra la viteze de pana la 2.100 RPM.

 

 

 

   

CELE MAI PERFORMANTE VENTILATOARE RGB

Ventilatoarele CORSAIR AF RGB ELITE PWM ofera un flux masiv de aer cu zgomot redus, cu tehnologie AirGuide, pentru performante extreme de racire a procesorului.

Paletele anti-vortex asigura un flux de aer mai uniform peste radiator si o disipare mai optima a caldurii.

   

 

DIMENSIUNI

Compact, dar eficient, 5000D RGB AIRFLOW are un potential excelent de extindere fara a fi incomod.

   

CAPACITATE VENTILATOARE

Suporturile pentru ventilatoare sunt prevazute cu decupaje mai largi, permitand personalizarea si flexibilitatea amplasarii ventilatoarelor.

   

CAPACITATE RADIATOARE

nstalati simultan doua radiatoare de 360 mm in oricare dintre cele trei locatii de montare a radiatorului de 360 mm pentru a mentine lucrurile reci.

   

NU EXISTA INLOCUITOR

5000D RGB AIRFLOW nu este o carcasa ATX mid-tower obisnuita. Interiorul sau proiectat in mod stralucit ofera o capacitate de expansiune incredibila pentru racire cu lichid.

 

   

CORSAIR RAPIDROUTE CABLE MANAGEMENT

Aseaza rapid si usor cablurile principale printr-un singur canal, cu un spatiu generos de 25 mm in spatele placii de baza pentru toate cablurile, ceea ce face ca o asamblare cu aspect curat sa fie mai usoara ca niciodata.

 

 

   
   

PANOU FRONTAL MODERN

Va pune conexiunile la indemana, inclusiv un port USB 3.2 Gen 2 Type-C, 2 porturi USB 3.2 Gen 1 Type-A si o mufa combinata audio/microfon.

   

PRELUATI CONTROLUL ASUPRA RACIRII DVS.

Un repeater de ventilatoare PWM controleaza ventilatoarele incluse, cu conexiuni pentru pana la sase ventilatoare in total. Reduceti viteza ventilatoarelor atunci cand doriti sa pastrati sistemul linistit sau cresteti-o atunci cand doriti sa-i fortati performanta, toate acestea de la un singur header PWM cu 4 pini de pe placa de baza.

   

GPU VERTICAL GATA DE MONTARE 

Cu sloturile PCIe verticale incluse si un suport cu surub pentru un cablu de extensie PCIe CORSAIR (vandut separat), va puteti arata GPU-ul si il puteti pastra in siguranta in acelasi timp.

   

ILUMINARE INTELIGENTA RGB

Controlati si sincronizati complet iluminarea RGB pentru pana la sase ventilatoare cu iCUE LIGHTING NODE CORE inclus si software-ul CORSAIR iCUE.

Specificatii tehnice


  • Model
    • Model
      iCUE 5000D
  • Specificatii tehnice
    • Format
    • Putere sursa
    • Culoare
    • Dimensiuni
      519 x 245 x 519 mm
    • Tip carcasa
      Middle Tower
    • Panou lateral transparent
    • Numar ventilatoare
      3
    • Spatiu: 5.25 inch
      Nu
    • Spatiu: 3.5 inch
      2
    • Spatiu: 2.5 inch
      4

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.