Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Carcasa Darkflash A290 computer case + 3 fans (black)

Cod:

26318


Cod intern: #1814660

  • Distribuie pe:
189,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 12 luni


Cost livrare in Bucuresti: Gratuita
Cost livrare in tara: 19,90 lei
(costul include kg suplimentare, in limita a 6 kg) (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Carcasa Darkflash A290 computer case + 3 fans (black) de la Darkflash

Carcasa computerului Darkflash A290 (negru)

Doriți să vă construiți computerul perfect pentru muncă sau jocuri? Carcasa Darkflash A290 te va ajuta să faci asta! Este compatibil cu multe tipuri de componente și vă permite să creați un sistem de răcire puternic. De asemenea, oferă mai multe porturi și butoane cheie, inclusiv USB 3.0, USB 2.0 și o ieșire pentru căști/difuzor. De asemenea, se distinge printr-un design modern și elegant - un panou lateral din sticlă călită vă va oferi efecte vizuale uimitoare.

 

O mulțime de posibilități de extindere

Șasiul A290 este compatibil cu o gamă largă de componente, astfel încât să puteți construi cu ușurință exact computerul visat. Produsul acceptă astfel de standarde de placă de bază precum ATX, M-ATX și ITX și vă permite să montați o placă grafică cu o lungime maximă de 260 mm. De asemenea, veți avea loc pentru răcirea procesorului cu o înălțime de până la 160 mm.

 

Răcire eficientă

Nu vă faceți griji cu privire la supraîncălzirea computerului. Designul bine gândit al carcasei A290 permite o disipare eficientă a căldurii și există și posibilitatea de a instala 5 ventilatoare de 120 mm. Puteți instala și răcire cu apă de 240 mm. Acum poți juca chiar și cel mai dinamic joc sau poți folosi software solicitant fără probleme! În plus, kit-ul include 3 ventilatoare CL6.

 

Design atent

Panoul lateral al carcasei este realizat din sticla securizata. Acest lucru favorizează afișarea componentelor echipate cu iluminare de fundal, subliniind caracterul de gaming al configurației tale. În plus, A290 se distinge printr-un finisaj modern, care sporește și mai mult atractivitatea vizuală a hardware-ului. Carcasa este echipată și cu un filtru de praf, care poate fi îndepărtat și curățat cu ușurință. Acest lucru face fără efort să vă păstrați echipamentul în stare excelentă.

 

Mai multe facilități

Puteți plasa un HDD sau SSD în carcasă. Când alegeți A290, veți obține și acces la o interfață cu un port USB3.0, care oferă o viteză remarcabilă. Și când doriți să extindeți configurația hardware, cele 7 sloturi pentru carduri de expansiune vă vor ajuta.

 

Specificatii tehnice


  • Model
    • Model
      Darkflash A290
  • Specificatii tehnice

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.