Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Carcasa Darkflash DK351 computer case + 4 fans Alb

Cod:

26321


Cod intern: #1814668

  • Distribuie pe:
229,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc magazin limitat


Garantie: 24 luni


Cost livrare in Bucuresti: Gratuita
Cost livrare in tara: 19,90 lei
(costul include kg suplimentare, in limita a 6 kg) (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Carcasa Darkflash DK351 computer case + 4 fans Alb de la Darkflash

Carcasa computerului Darkflash DK351

Vrei să construiești un computer pe care să poți juca cu ușurință cele mai recente jocuri? Sau poate aveți nevoie de un hardware de încredere pentru muncă? Alege carcasa Darkflash DK351, care iti va permite sa creezi configuratia visurilor tale! Produsul este compatibil cu diverse tipuri de componente și vă pune la dispoziție o serie de porturi utile, inclusiv USB 3.0. De asemenea, se distinge printr-un design elegant, neobișnuit. Setul include și 4 ventilatoare CL6.

 

Un caz care atrage atenția

Carcasa DK351 impresionează nu numai prin funcționalitatea sa, ci și prin designul său modern. Panoul său lateral a fost realizat din sticlă călită de înaltă calitate, astfel încât să puteți obține efecte vizuale interesante, de exemplu, cu ajutorul ventilatoarelor RGB. În plus, dacă este necesar, îl puteți dezasambla cu ușurință pentru a înlocui piese sau pentru a curăța hardware-ul. Panoul frontal al carcasei este, de asemenea, atrăgător, cu designul său industrial original.

 

Tot ce ai nevoie

Plănuiți să transferați fișiere frecvent pe noul dvs. computer? Carcasa Aigo DK351 va fi o alegere excelentă! Este echipat cu mai multe porturi și butoane utile care vă vor ușura mult munca. De exemplu, există 2 porturi USB 3.0, care vă permit să obțineți viteze impresionante de încărcare sau transfer de date. În plus, carcasa este echipată cu un filtru de praf care poate fi îndepărtat și curățat cu ușurință. Acest lucru vă va menține fără efort computerul în stare excelentă și va asigura performanțe optime!

 

Computerul visurilor tale

Cu Darkflash puteți asambla cu ușurință computerul de vis. Carcasa DK351 vă permite să montați unități SSD sau HDD și, de asemenea, vă permite să instalați răcirea CPU până la 160 mm înălțime și o placă grafică cu o lungime maximă de 340 mm. De asemenea, este compatibil cu standardele pentru plăcile de bază ATX, M-ATX și E-ATX. De asemenea, oferă 7 sloturi pentru carduri de expansiune, astfel încât să puteți crea o configurație hardware perfect potrivită nevoilor dumneavoastră.

 

Răcire optimă

Un program de grafică solicitant? Sau poate un joc extrem de dinamic? Nu mai trebuie să vă faceți griji că computerul se va supraîncălzi și va refuza să vă servească! Carcasa DK351 vă permite să instalați până la 4 ventilatoare de 140 mm sau 6 ventilatoare de 120 mm. De asemenea, oferă suficient spațiu pentru, de exemplu, răcirea cu apă de 240 mm. Totuși, acesta nu este sfârșitul facilităților! Veți găsi până la 4 ventilatoare CL6 incluse în kit.

Specificație

Marca Darkflash
Model DK351
Culoare alb
Tip de locuință Turnul Mijlociu
Placa de baza standard ATX, M-ATX, ITX
Panou lateral Geam securizat
Dimensiuni 390x200x450mm
Spații de montare a discurilor HDD/SSD: 2/2 sau 3
Sloturi pentru carduri de expansiune 7
Lungimea maximă a plăcii grafice 340 mm
Înălțimea maximă de răcire a procesorului 160 mm
Locația de montare a sursei de alimentare Partea de jos
Opțiuni de montare a ventilatorului Față: ventilator de 120 mm x3 / ventilator de 140 mm x2;
Spate: ventilator de 120 mm x1;
Sus: ventilator de 120 mm x2 / ventilator de 140 mm x2
Numar de ventilatoare incluse 4x ventilatoare CL6
Opțiuni de montare pentru răcirea cu apă Față: 120mm / 240mm / 280mm / 360mm răcire cu apă;
Conectori panoului frontal USB 3.0 x2, ieșire căști/difuzor, alimentare, resetare

Specificatii tehnice


  • Model
    • Model
      Darkflash DK351
  • Specificatii tehnice

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.