Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Carcasa Darkflash DK 260 Air Mesh, Middle Tower, Fara sursa, ATX, Micro ATX (uATX), Mini ITX, Negru

Cod:

35656


Cod intern: #2535526

  • Distribuie pe:
225,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 12 luni


Cost livrare in Bucuresti: Gratuita
Cost livrare in tara: 19,90 lei
(costul include kg suplimentare, in limita a 6 kg) (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Carcasa DK 260 Air Mesh, Middle Tower, Fara sursa, ATX, Micro ATX (uATX), Mini ITX, Negru de la Darkflash

Vrei sa construiesti computerul perfect pentru munca sau jocuri? Carcasa Darkflash DK260 Air Mesh te va ajuta cu asta! Ofera multe posibilitati de extindere si este compatibil cu cele mai utilizate componente. Este echipat cu porturi USB 3.0 si 2.0, iar datorita panourilor laterale transparente va permite sa afisati intr-un mod interesant elementele selectate, de exemplu ventilatoare cu iluminare de fundal RGB. In plus, structura plasa de pe panoul frontal asigura un flux de aer mai bun.

05Darkflash/DK-260-Air-Mesh-Negru/1

Design original

Carcasa este echipata cu 2 panouri laterale din sticla securizata, care sunt foarte rezistente si iti permit sa dai configuratiei tale hardware un caracter original. De exemplu, puteti utiliza componente iluminate RGB pentru a obtine efecte vizuale fantastice. Cu Darkflash, computerul tau nu numai ca va functiona perfect, dar si va arata grozav!

05Darkflash/DK-260-Air-Mesh-Negru/8

Asigurati o racire adecvata

Joaca jocuri dinamice si foloseste software solicitant fara a te teme ca computerul tau se va supraincalzi si se va esua. Carcasa Darkflash permite instalarea a pana la 8 ventilatoare de 120 mm sau 2 ventilatoare de 140 mm. De asemenea, puteti instala o solutie de racire cu apa de 360 mm. Modelul DK 260 Air Mesh dispune si de un panou frontal cu o structura de plasa, care permite o disipare si mai buna a caldurii.

05Darkflash/DK-260-Air-Mesh-Negru/9

Compatibilitate larga

Modelul DK 260 Air Mesh este compatibil cu standardele placii de baza ATX, M-ATX si ITX. Va permite sa instalati o placa grafica cu lungimea de pana la 340 mm si un cooler CPU cu inaltimea de pana la 165 mm. Puteti instala sursa de alimentare in partea inferioara a carcasei. De asemenea, produsul va permite sa instalati 2 HDD-uri sau 3 SSD-uri. Datorita acestui lucru, nu trebuie sa va faceti griji ca ramaneti fara spatiu pentru fisierele dvs.!

05Darkflash/DK-260-Air-Mesh-Negru/5

Mai multe porturi disponibile

Bucurati-va de capabilitatile extinse ale computerului dvs. Carcasa este echipata cu 2 porturi USB 2.0 si un port USB 3.0 care va permite sa incarcati rapid dispozitivele si accepta viteze mari de transfer de fisiere. Asa ca iti poti trimite fotografiile sau documentele cat ai clipi! Modelul DK 260 Air Mesh ofera si un buton LED pentru gestionarea convenabila a luminii de fundal.

05Darkflash/DK-260-Air-Mesh-Negru/7

Specificatii tehnice


  • Model
    • Model
      35656
  • Specificatii tehnice
    • Format
    • Putere sursa
    • Culoare
    • Dimensiuni
      385 x 218 x 447 mm
    • Tip carcasa
      ATX
      M-ATX
      ITX
    • Panou frontal
      USB 2.0 x2
      USB 3.0 x1
      Jack 3.5 mm
    • Panou lateral transparent
    • Numar ventilatoare
      Ventilatoare suplimentare max.: Frontal: 3x120
      Spate: 1x120
    • Spatiu: 5.25 inch
      Nu
    • Spatiu: 3.5 inch
      2
    • Spatiu: 2.5 inch
      3
    • Altele
      Sloturi de expansiune: 7

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.