Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Carcasa Fractal Design Define R6 USB-C Blackout - black

Cod:

FD-CA-DEF-R6C-BKO


Cod intern: #481507

  • Distribuie pe:
869,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: Nu este in stoc


Garantie: 24 luni


Livrare gratuita


Descriere Carcasa Define R6 USB-C Blackout - black de la Fractal Design

Carcasa Fractal Design Define R6 USB-C Blackout Negru



Panourile din sticlă temperată transparentă și panourile din oțel umezit cu sunet, cu un mecanism elegant de blocare împingere la blocare, încadrează un interior complet reproiectat, cu un suport fără precedent și flexibilitate de depozitare. Șase unități de 3,5 ”/ 2,5” și două unități de 2,5 ”pot fi instalate cu plasare de precizie în nenumărate configurații în toată carcasa. Optimizat pentru tăcere cu amortizare industrială de înaltă densitate pe panourile laterale, superioare și frontale Ușa frontală reversibilă, cu capac din aluminiu și sistem de montare dublă pentru adaptabilitate cu eleganță Nouă poziții ale ventilatorului, cu dispunere intuitivă și căi clare ale fluxului de aer, oferă capacitate de răcire masivă Nexus + Smart Hub oferă un control superior al șase ventilatoare de carcase suplimentare și trei dispozitive PWM suplimentare prin intermediul plăcii de bază Trei ventilatoare silențioase, optimizate pentru fluxuri de aer Dynamic X2 GP-14 ventilatoare de 140 mm sunt preinstalate, asigurând un flux de aer superior prin două ventilatoare de admisie și o singură evacuare. Suport extins pentru răcirea apei, cu spațiu pentru un radiator de 420 mm în partea de sus, 360 mm în față și până la 280 mm în bază Mantaua de alimentare cu energie electrică și placa de stocare modulară ascund tăvi HDD și cablaj în exces pentru un interior curat, fără aglomerație Tehnologia ModuVent ™ de a treia generație oferă utilizatorilor posibilitatea de a alege între o acoperire de oțel izolată fonic sau o configurație de ventilație filtrată cu mai multe ventilatoare în panoul superior Filtre de nylon cu flux ridicat de aer ușor de curățat pe față, partea superioară și partea de bază, cu acoperire completă PSU și acces frontal pentru confort Placa de stocare modulară permite utilizatorilor să se transforme cu ușurință între macheta standard pentru o capacitate maximă de stocare sau noua structură deschisă pentru o susținere superioară de răcire a apei și căi de curgere a aerului Suportul GPU cu 2.5 sloturi vertical, compatibil cu Fractal Design Flex VRC-25 PCIE x16 Kit Riser GPU vertical, vă prezintă hardware-ul grafic cu vizibilitate completă și fixare sigură. Interiorul extrem de modular include șase tăvi universale SSD / HDD care pot fi repoziționate independent pentru a se potrivi cu componente, răcire și dirijare a cablurilor.

Specificatii tehnice


  • Model
    • Model
      FD-CA-DEF-R6C-BKO
  • Specificatii tehnice
    • Format
    • Putere sursa
    • Culoare
    • Dimensiuni
      465 x 543 x 233 mm
    • Tip carcasa
      Middle Tower
    • Panou frontal
      1 x USB 3.1 Gen 2 Type-C, 2 x USB 3.0, 2 x USB 2.0, Audio I/O
    • Panou lateral transparent
      Nu
    • Numar ventilatoare
      3
    • Spatiu: 3.5 inch
      6
    • Altele
      Inaltime cooler CPU185 mm (Max) , Lungime video GPU440 mm (Max) , Detalii Lungime GPU330/440 mm (in functie de tipul de setup si cu ventilatoarele din fata montate)

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.