Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Carcasa MONTECH Carcasa SKY TWO, fara sursa, ATX, tempered glass, ARGB, Morocco Blue

Cod:

SKY TWO M


Cod intern: #2505829

  • Distribuie pe:
571,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Livrare gratuita


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Carcasa Carcasa SKY TWO, fara sursa, ATX, tempered glass, ARGB, Morocco Blue de la MONTECH

Carcasa Montech Sky Two, fara sursa, ATX, Morocco Blue, tempered glass, ARGB 

 

 

Imbunatatiri revolutionare cu caracteristici uimitoare de inalta performanta

SKY TWO este a doua generatie a seriei SKY, care face parte din linia de produse high-end din familia MONTECH. Pentru a indeplini scopul acestei serii, SKY TWO vine cu o configuratie nou-nouta. Fiecare detaliu si materie prima este selectata special pentru a maximiza o experienta de lux pentru utilizatorii nostri ai acestui produs de ultima generatie

 

Panourile frontale si laterale integrate, plasa fina care acopera intregul fund al turnului si ventilatoarele preinstalate de inalta eficienta, combina utilitatea si eleganta care se potrivesc cu valoarea noastra de baza a designului, indeplinesc, de asemenea, toate dorinta utilizatorilor. conteaza daca este pentru performanta sau aspect.

   

Bucurati-va de vederile neobstructionate

Datorita panoului frontal si lateral integrat, utilizatorii isi pot vedea intregul interior la prima vedere. Plasa fina care acopera din partea inferioara a panoului frontal se extinde pana la camera PSU cu ventilatoare ARGB preinstalate care sporesc frumusetea acestei capodopere.

   

Next Gen High-End acceptat

SKY TWO poate suporta GPU-uri cu lungime de pana la 400 mm, suport pentru inaltimea racitorului CPU de pana la 168 mm, PSU cu putere mare de 210 mm si spatiu amplu pentru constructie, SKY TWO elimina toate limitele urmatoarei dvs.

   

Directia transformatoare a fluxului de aer

SKY TWO adapteaza un design complet nou al fluxului de aer. Doua ventilatoare preinstalate cu paleta de ventilator inversata pentru admisia de aer pe panoul lateral si o evacuare a aerului pe spate, precum si un alt ventilator inversat pe camera PSU care raceste direct GPU-ul.

Dupa ce a fost supus unor teste necrutatoare, MONTECH a construit in sfarsit un nou sistem de flux de aer pentru a maximiza fluxul de aer.

   

4 ventilatoare ARGB PWM de inalta performanta

RX120 ARGB PWM cu lama inversata a ventilatorului sunt realizate special pentru admisia de aer din pozitia laterala si carcasa alimentatorului fara a sacrifica estetica. Admisia de aer este marita cu o crestatura de gauririle extinse care acopera de la partea inferioara a panoului frontal pana la camera PSU, ventilatoarele inversate de pe camera PSU pot trage aer in mod eficient pentru a raci GPU-ul.

   

Spectacol de lumini nestingherit

Ventilatoarele AX120 si RX120 ofera pana la 21 de efecte de lumina. Pentru a va bucura de petrecerea cu lumina orbitoare, apasati pur si simplu butonul LED pentru a comuta intre efecte sau sincronizati-va cu placa de baza pentru a va personaliza stilul efectului de iluminare.

   

Management perfect al cablurilor

SKY TWO adapteaza un nou design de gestionare a cablurilor cu canalul de cablu inovator si 3 benzi Velcro care fac gestionarea cablurilor mai usoara ca niciodata pe tot parcursul procesului de constructie, pentru a va oferi un computer cu aspect curat.

   

Design cuprinzator rezistent la praf

Panoul superior rezistent la praf poate fi curatat cu usurinta prin indepartarea panoului superior. Filtrele de praf detasabile sunt, de asemenea, montate pe zona de intrare langa placa de baza si pe partea inferioara pentru a obtine o protectie completa impotriva prafului. Aspectul creeaza o experienta convenabila pentru utilizator si un computer cu aspect fin.

   

Radiator Easy Top 360

Pentru instalarea unui racitor de lichid AIO, utilizatorii pot monta cu usurinta un radiator de 360/280/240/120 mm pe partea de sus, datorita aspectului offset care este conceput pentru a evita interferentele altor componente, cum ar fi placa de baza si memoria.

   

Vertical GPU Ready

Sloturile PCIE din spate ale lui SKY TWO sunt proiectate pentru a fi indepartate complet pentru a instala kitul de montare verticala a placii grafice MONTECH (vandut separat). Este timpul sa va imbunatatiti temperatura si estetica GPU-ului.

Specificatii tehnice


  • Model
    • Model
      SKY TWO
  • Specificatii tehnice
    • Format
    • Putere sursa
    • Culoare
    • Dimensiuni
      430 x 490 x 215 mm
    • Tip carcasa
      Middle Tower
    • Panou frontal
      140 mm
    • Panou lateral transparent
    • Numar ventilatoare
      4
    • Spatiu: 5.25 inch
      Nu
    • Spatiu: 3.5 inch
      2
    • Spatiu: 2.5 inch
      3
    • Altele
      Iluminare ARGB
      Filtre praf

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.