Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Carcasa MSI MPG SEKIRA 100P ATX

Cod:

306-7G06P21-W57


Cod intern: #645838

  • Distribuie pe:
639,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Livrare gratuita


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Carcasa MPG SEKIRA 100P ATX de la MSI

Carcasa MSI MPG SEKIRA 100P, Mid-Tower, fara sursa, E-ATX, Black

 

 

 

Gaming cu stil

Seria MPG scoate la iveala tot ce este mai bun in gameri, permitand o expresie completa in culori, cu control si sincronizare avansate a iluminarii RGB. Experimentati la un alt nivel de personalizare cu o banda LED frontala care ofera notificari convenabile in joc si in timp real. Cu seria MPG, transformati-va echipamentul in centrul atentiei si clasamentele de top in stil.

 

Dovezi vizibile ale maiestriei

Iluminati noi posibilitati cu seria MPG SEKIRA 100. Conceput cu materiale de calitate si incarcat cu caracteristici, acest sasiu mid-tower ajunge la stele cu un design care dezlantuie performante maxime.

The Foundation for Excellence
   

Design monocromatic amutitor

Panoul frontal al MPG SEKIRA 100P este construit cu foi de aluminiu, demonstrand o atentie la calitatea materialelor si designul performant.

 

Beautiful Craftsmanship
   

Posibilitati hardware

 

Filtru de praf magnetic

Capacul de aerisire superior al seriei MPG SEKIRA 100 ofera un flux suplimentar de aer al sistemului si vine cu un filtru magnetic de praf pentru indepartare si curatare usoara.

   

Panou din sticla securizata

O fereastra din sticla securizata dezvaluie arsenalul din interiorul MPG SEKIRA 100. Fereastra din sticla mai putin surubata este mentinuta cu un mecanism de blocare care este fixat cu capacul de aerisire superior glisant.

   

Prima linie a defensivei

Un total de trei filtre au fost amplasate in jurul seriei MPG SEKIRA 100 pentru a preveni patrunderea prafului in sistem.

   

Flux de aer optimizat

Seria MPG SEKIRA 100 este optimizata pentru a oferi un flux de aer generos si eficient pentru racirea sistemului. Seria MPG SEKIRA 100 vine cu 4 ventilatoare si se pot monta pana la 6 in total.

Optimized Airflow Design

 

Spatiu pentru componente

 

 

Specificatii tehnice



Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.