Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Carcasa Sharkoon V1000 Black

Cod:

4044951013951


Cod intern: #481459

  • Distribuie pe:
288,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Cost livrare in Bucuresti: Gratuita
Cost livrare in tara: 19,90 lei
(costul include kg suplimentare, in limita a 6 kg) (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Carcasa Sharkoon V1000 Black de la Sharkoon

Sharkoon V1000 Carcasă Micro-ATX Negru



Carcasa computerului, care vă permite să instalați o placă grafică de până la 40 cm lungime, este o soluție universală pentru utilizatorii pretențioși. Datorită acestui fapt, veți putea monta multe carduri pentru diverse aplicații. Ele pot fi atât unități avansate concepute pentru jucători, cât și modele mult mai ieftine, ideale pentru lucrările de birou . Pentru a atinge acest tip de carcasă, puteți înlocui cu ușurință sistemul grafic oricând doriți să îmbunătățiți performanțele hardware.Grila de ventilație situată în panoul lateral al carcasei este un adaos extrem de util, care va îmbunătăți semnificativ circulația aerului în interior. Răcirea optimă are un impact de neprețuit asupra duratei de viață a componentelor de configurare a computerului și a funcționării sigure a întregului sistem . Aceasta este o problemă de bază care trebuie luată în considerare la alegerea componentelor individuale. Ventilarea corectă joacă un rol important în calculatoarele concepute pentru jucători sau designeri grafici care utilizează cele mai bune componente.Cu siguranță merită accesat pentru un caz de computer care permite organizarea corectă a cablului . Ordinea în interiorul structurii nu vorbește doar despre problemele estetice, dar este importantă în primul rând pentru activitatea componentelor . Cablarea necorespunzătoare poate duce la creșterea temperaturii și perturbări ale procesului de circulație a aerului. Prin urmare, această soluție va fi apreciată în special de jucătorii care folosesc unități foarte eficiente. Răcirea adecvată este o prioritate pentru ei.Grila de ventilație încorporată în panoul din spate al carcasei computerului este un accesoriu util, care va îmbunătăți semnificativ circulația aerului în interior. Răcirea corespunzătoare afectează în mod semnificativ durata de utilizare a elementelor de configurare și, mai ales, funcționarea în siguranță a întregului sistem. Astfel de oportunități vor fi apreciate în special de jucătorii pentru care performanța hardware este crucială. Nu există nici o îndoială că confortul divertismentului depinde de clasa de componente, iar cele mai bune necesită o ventilație excelentă.

Specificatii tehnice


  • Model
    • Model
      4044951013951
  • Specificatii tehnice
    • Format
    • Putere sursa
    • Culoare
    • Dimensiuni
      400 x 195 x 450 mm
    • Tip carcasa
      micro tower
    • Panou frontal
      USB 3.0 x2, microfon ,Căști / difuzoare,buton de putere
    • Panou lateral transparent
      Nu
    • Numar ventilatoare
      2
    • Spatiu: 5.25 inch
      1
    • Spatiu: 3.5 inch
      2
    • Altele
      Sloturi de extensie 4,Grila de ventilație în panoul lateral ,Grila de ventilație în panoul frontal, Grila de ventilație în panoul din spate ,Organizare de cablare ,Gaura pentru montarea racirii procesorului, Alimentare inferioară, Panoul lateral detașabil

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Disponibil in culorile:  
Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.