Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Card memorie SanDisk KARTA EXTREME PRO CFAST 2.0 256 GB 525MB/s VPG130

Cod:

SDCFSP-256G-G46D


Cod intern: #325925

  • Distribuie pe:
1.111,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Livrare gratuita


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Card memorie KARTA EXTREME PRO CFAST 2.0 256 GB 525MB/s VPG130 de la SanDisk

Un nou nivel de performanta pentru camere
 
Cardul de memorie SanDisk Extreme PRO® CFast ™ 2.0 ofera performantele pe care profesionistii in broadcast, cinema si fotografie le cer astazi. Cardul ofera performante VPG de 130 MB/s, ceea ce permite inregistrare 4K (4096x2160p). Vitezele sale de scriere de pana la 450 MB/s si vitezele de transfer de date de pana la 525 MB/s asigura eficienta fluxului de munca. Cea de-a doua generatie a cardului CFast, SanDisk Extreme PRO CFast 2.0 a fost proiectat in colaborare cu producatorii de camere de ultima generatie pentru a asigura o experienta placuta utilizatorului de la prima fotografie.
 
Proiectat pentru cameramani profesionisti
 
Cameramanii profesionisti au incredere in cardurile SanDisk CFast ™ pentru a tine pasul cu cerintele ridicate ale industriei cinema, a broadcast-ului si media. Profitati la maximum de camera dvs. profesionala cu performantele ridicate, capacitatea si fiabilitatea unui card SanDisk.
 
Viteze impresionante de pana la 525 MB/s citire si 450 MB/s scriere
 
Cu viteze de scriere de pana la 450 MB/s, cardul va permite sa capturati mai multe cadre pe secunda, ceea ce il face o alegere ideala pentru fotografierea in mijlocul actiunii sau in burst mode. Cardul ofera viteze de citire de pana la 525MB / s * astfel incat sa puteti transfera rapid fisiere mari de pe card in computer.
 
VPG-130 pentru calitate 4K
 
Cu VPG-130 (Video Performance Guarantee), cardul SanDisk Extreme PRO CFast va permite sa capturati video 4K  neintrerupt si de calitate cinematografica. VPG-130 garanteaza o viteza minima de scriere de 130 MB/s pentru a tine pasul cu cele mai recente camere video profesionale.

Specificatii tehnice


  • Model
    • Model
      SDCFSP-256G-G46D
  • Specificatii tehnice
    • Tip memorie
    • Capacitate
    • Viteza citire
      525 MB/s
    • Viteza scriere
      450 MB/s
    • Altele
      Voltaj: 2.7 - 3.6 V

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.