Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Card memorie Sony SDXC Tough Professional, 128GB, UHS-II, Class 10, R300MB/s, W300MB/s

Cod:

SFG1TG


Cod intern: #385948

  • Distribuie pe:
986,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 12 luni


Livrare gratuita


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Card memorie SDXC Tough Professional, 128GB, UHS-II, Class 10, R300MB/s, W300MB/s de la Sony

Sony SDXC Pro Tough 128GB Class 10 UHS-II U3



Card de memorie Sony SDXC Tough Professional, 128GB, UHS-II, Class 10, R300MB/s, W300MB/s


 
Cel mai rezistent1 card SD din lume
Cardurile cu specificatia TOUGH din seria SF-G sunt construite pentru a oferi fiabilitate. Corpul turnat dintr-o singura piesa este alcatuit din materiale cu o durabilitate ridicata, fiind de 18 ori mai rezistent la indoire decat standardul SD, rezistent la impactul unor caderi de pana la 5 m si oferind cel mai inalt nivel de protectie impotriva prafului si a apei (IP68).

Portiunile fragile au fost eliminate din constructie
Prin eliminarea portiunile fragile ale cardurilor SD conventionale, articulatiile si comutatoarele de protectie la scriere, fiabilitatea este mult imbunatatita. Acest lucru reduce riscul de aparitie a dificultatilor la inregistrarea datelor in cazul deteriorarii cardului.

Rezistenta superioara impotriva prafului si a apei
Constructia complet etansa obtinuta prin turnarea dintr-o singura piesa indeplineste cele mai inalte specificatii atat pentru rezistenta la apa, cat si pentru protectia impotriva prafului. Gratie clasificarii IP68, cardurile cu specificatia TOUGH din seria SF-G pot rezista la praf fin, noroi, murdarie si imersiune in 5 m de apa timp de pana la 72 de ore.

Transfer mai rapid pe PC
Cu viteza de citire de pana la 300 MB/s3, puteti transfera pe un PC in doar cateva secunde fisiere mari, cum ar fi materiale video 4K sau o serie de imagini de inalta rezolutie. Mai putin timp de asteptare, mai mult timp pentru actiune.

Cel mai rapid card SD din lume
Duceti fotografierea in rafala si filmarea la inalta rezolutie la nivelul urmator gratie capacitatii de scriere ultra-rapida, de pana la 299 MB/s3, suficienta pentru cele mai performante camere DSLR compatibile cu standardul UHS-II.

Standard V90 pentru inregistrarea materialelor video la rezolutie inalta
Suportul pentru cea mai recenta clasa de viteza video V90 face ca acest card sa fie perfect pentru inregistrarea video la inalta rezolutie. V90 este cea mai inalta clasa de viteza pentru inregistrarea video, care garanteaza o viteza minima de scriere de 90 MB/s, astfel incat puteti avea incredere ca nu vor exista cadre pierdute sau probleme cu memoria cache, chiar si atunci cand inregistrati filme la rezolutie 8K.

Fiabile in orice conditii
In plus fata de rezistenta de varf impotriva prafului si a apei, cardurile cu specificatii TOUGH sunt rezistente la raze X (ISO7816-1), campuri magnetice, radiatii UV si temperaturi extreme. Toate acestea sunt dublate de o compatibilitate larga cu camere foto si cititoare de carduri SD.

SD Scan Utility
Ar fi un dezastru daca aparatul dvs. foto ar inceta brusc sa mai stocheze imagini. In timp, orice memorie SD se uzeaza, iar cardul nu mai poate sa asigure o inregistrare corecta a datelor. Aplicatia SD Scan Utility de la Sony scaneaza automat si cu regularitate cardurile de memorie SD si va informeaza cand este timpul sa le inlocuiti cu unele noi. Ati evitat un dezastru. Aplicatia este disponibila pentru PC si Mac.

File Rescue
Uneori lucrurile iau o turnura gresita si stergeti din greseala fisiere si fotografii. File Rescue este un instrument puternic si usor de utilizat pentru recuperarea datelor. Aplicatia este disponibila ca descarcare gratuita pentru cumparatorii de carduri de memorie Sony.

Specificatii tehnice


  • Model
    • Model
      SFG1TG
  • Specificatii tehnice
    • Tip memorie
    • Capacitate
    • Viteza citire
      300 (MB/s)
    • Viteza scriere
      299 (MB/s)
    • Altele
      Class 10

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.