Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Baseus Casti Fara Fir Bowie H1 Wireless, Bluetooth 5.2, Alb

Cod:

34432


Cod intern: #2506582

  • Distribuie pe:
359,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: Nu este in stoc


Garantie: 24 luni


Cost livrare in Bucuresti: Gratuita
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Descriere Casti Fara Fir Bowie H1 Wireless, Bluetooth 5.2, Alb de la Baseus

Căști fără fir Baseus Bowie H1 Bluetooth 5.2 (alb)

Cufundați-vă în lumea sunetului de înaltă calitate. Căștile fără fir Baseus Bowie H1 PRO dispun de o reducere îmbunătățită a zgomotului de până la -48 dB și de drivere duble (40 mm și 10 mm) care oferă un sunet curat și bogat în detalii. De asemenea, acestea se disting prin certificarea Hi-Res Audio și oferă o autonomie de până la 80 de ore. În plus, se mândresc cu un design ergonomic și cu o latență scăzută de numai aproximativ 0,06 secunde.

-Baseus/A00050601213-00/4

Scapă de zgomot

Conversații zgomotoase, zgomotul străzii sau muzica enervantă dintr-un centru comercial - cu Baseus Bowie H1 PRO, puteți elimina zgomotul și vă puteți concentra doar pe melodiile sau podcast-urile preferate. Aceste căști oferă atât reducere activă, cât și pasivă a zgomotului, suprimând eficient sunetele ambientale cu până la -48 dB.

-Baseus/A00050601213-00/1

Sunet care vă va uimi

Cântecele tale preferate nu au sunat niciodată mai bine. Aceste căști sunt echipate cu un sistem avansat cu două difuzoare - cu difuzoare de înaltă frecvență de 10 mm și difuzoare de frecvență maximă de 40 mm. De asemenea, acestea suportă o tehnologie de transmisie audio fiabilă și codecul LHDC, care acceptă un format de 24 biți / 96 kHz la 900 kbps. Toate acestea vă permit să vă bucurați de un sunet spațial de înaltă calitate. Simțiți-vă ca la un concert în propria cameră sau trăiți emoții de neuitat în timp ce vizionați filme sau jucați jocuri!

-Baseus/A00050601213-00/2

Conexiune wireless fiabilă

Uitați de problemele de conectare. Aceste căști sunt compatibile cu Bluetooth 5.3, care asigură o transmisie fiabilă și rapidă, o calitate mai bună a sunetului și o rezistență mai mare la interferențe. În plus, datorită tehnologiei DCLL (Dual Channel Low-Latency), modelul Bowie H1 PRO garantează o latență excepțional de scăzută, de aproximativ 0,006 secunde. Acest lucru înseamnă că le puteți utiliza cu succes în timpul sesiunilor de joc dinamice - veți auzi imediat adversarii care se apropie, le veți anticipa mișcările și le veți arăta cine este la conducere!

-Baseus/A00050601213-00/7

Bucurați-vă de un confort excepțional

Ascultați des muzică? Sau petreceți ore îndelungate uitându-vă la seriale TV sau jucând jocuri? Aveți grijă de confortul dumneavoastră! Căștile Baseus Bowie H1 PRO au un design ergonomic, ceea ce le face incredibil de confortabile la purtare. Pernuțele lor pentru urechi sunt realizate din piele proteică prietenoasă la atingere și sunt foarte moi - se potrivesc perfect pe urechi, fără a aplica o presiune excesivă. Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la durere sau oboseală! Căștile au, de asemenea, o bandă reglabilă pentru cap - le puteți personaliza cu ușurință în funcție de nevoile dvs.

-Baseus/A00050601213-00/5

Până la 80 de ore de muzică

Ascultați melodiile preferate acasă, la serviciu și în timpul călătoriilor, fără să vă faceți griji cu privire la căștile care se termină prea repede! Baseus Bowie H1 PRO este echipat cu o baterie eficientă de 400 mAh. Aceasta le permite să redau muzică timp de aproximativ 60 de ore cu reducerea de zgomot ANC activată sau chiar până la 80 de ore fără utilizarea ANC. În plus, tehnologia Baseus Rapid Charge (BRC) asigură că încărcarea căștilor durează doar aproximativ 1,5 ore. Nu va trebui să așteptați prea mult!

-Baseus/A00050601213-00/3

Operare și mai convenabilă

Căștile sunt echipate cu mai multe butoane care vă permit, de exemplu, să activați reducerea zgomotului, să chemați un asistent vocal sau să reglați volumul. Cu căștile Bowie H1 PRO, tot ceea ce aveți nevoie este la îndemâna dumneavoastră! Există, de asemenea, o aplicație Baseus dedicată care vă permite să schimbați în mod convenabil modurile de redare, să verificați nivelul bateriei și să ajustați setările egalizatorului, printre altele. Evidențiați cele mai interesante aspecte ale genurilor muzicale preferate!

-Baseus/A00050601213-00/6

Specificatii tehnice


  • Model
    • Model
      Bowie H1
  • Specificatii tehnice
    • Tip
    • Raza de actiune
      10 m
    • Brand compatibil
      Universal
    • Versiune Bluetooth
      5.3
    • Tip conectivitate
      Bluetooth
    • Functii
      Reducerea zgomotului
    • Timp incarcare
      1.5 ore
    • Autonomie
    • Culoare
      Alb
    • Greutate
      265 g
    • Altele
      Materiale: ABS, PC, metal

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.