Luni - Vineri 9:00 - 18:00

BlitzWolf AirAux AA-UM13 Bluetooth 5.1, IPX4, ENC

Cod:

26812


Cod intern: #2076485

  • Distribuie pe:
104,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc magazin limitat


Garantie: 24 luni


Cost livrare in Bucuresti: 10,00 lei
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere AirAux AA-UM13 Bluetooth 5.1, IPX4, ENC de la BlitzWolf

Căști TWS BlitzWolf AirAux AA-UM13, Bluetooth 5.1, IPX4, descriere ENC

Căști TWS Blitzwolf AirAux AA-UM13

Căutați căști TWS versatile care vă vor permite să ascultați muzică și să vorbiți confortabil la telefon? Blitzwolf AA-UM13 va fi o alegere excelentă! Sunt echipate cu drivere mari de 13 mm, astfel încât oferă sunet de înaltă calitate și oferă, de asemenea, un timp de funcționare surprinzător de lung. Conectivitatea Bluetooth 5.1 vă permite să vă bucurați de o transmisie fiabilă a semnalului, iar designul ergonomic garantează confort.

 

Sunet la cel mai înalt nivel

Descoperiți melodiile preferate într-o calitate nouă și mai bună. Căștile AA-UM13 sunt echipate cu drivere dinamice de 13 mm care garantează un sunet clar, saturat de detalii și bas profund și puternic. Așa că poți simți că ai fi la un concert, oriunde te-ai afla!

 

Perfect pentru conversații

Vorbește la telefon unde și când vrei. Autobuz, supermarket sau centru aglomerat - zgomotul nu te va mai deranja! Căștile sunt echipate cu microfoane de înaltă calitate și acceptă reducerea zgomotului ENC. Așa că poți fi sigur că tu și interlocutorul tău te vei auzi perfect indiferent de condiții!

 

Bluetooth 5.1

Eliberați-vă de fire și bucurați-vă de o conexiune wireless premium. Căștile AA-UM13 acceptă Bluetooth 5.1 de ultimă generație, care garantează o transmisie rapidă, stabilă și o asociere perfectă. Există, de asemenea, un mod special de joc care vă permite să vă bucurați de o latență mai mică. Acum nu vei mai fi surprins de adversarul tău!

 

Creat pentru confortul dvs

Încerci să duci un stil de viață activ? Acum puteți asculta muzică în timpul antrenamentelor fără nicio perturbare! Căștile AA-UM13 sunt incredibil de confortabile și ușoare. Se potrivesc perfect în urechi și nu cad din ele - chiar și în timpul exercițiilor intense. De asemenea, se disting prin rezistența la apă IPX4 - transpirația, ploaia sau stropirea accidentală nu reprezintă o amenințare majoră pentru ei.

 

Timp de lucru de până la 5 ore

Nu vă faceți griji că căștile dvs. se vor scurge rapid. AA-UM13 vă permite să redați muzică timp de aproximativ 5 ore. Timpul lor de convorbire este de aproximativ 3 ore, iar timpul de așteptare ajunge până la 40 de ore. În plus, carcasa inclusă este echipată cu o baterie reîncărcabilă de 400 mAh și vă permite să încărcați căștile de aproximativ 5 ori înainte de a fi nevoie să le conectați.

 

Operare și mai convenabilă

Obțineți acces comod la cele mai importante funcții ale căștilor. Nici măcar nu trebuie să iei telefonul tău! AA-UM13 are touchpad-uri sensibile încorporate, cu care puteți, de exemplu, să opriți redarea, să schimbați o melodie, să răspundeți la telefon sau să activați modul de joc. Căștile sunt compatibile și cu asistentul vocal - doar apăsați lung pe unul dintre ele pentru a-l activa.

 

In cutie

  • Căști
  • Carcasă de încărcare
  • Cablu de încărcare
  • Manual de utilizare

Specificatii tehnice


  • Model
    • Model
      AA-UM13
  • Specificatii tehnice
    • Tip
    • Raza de actiune
      10 m
    • Brand compatibil
      Universal
    • Versiune Bluetooth
      5.1
    • Tip conectivitate
      Bluetooth
    • Functii
      Rezistent la apă IPX4
    • Timp incarcare
      2 h
    • Autonomie
    • Culoare

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.