Luni - Vineri 9:00 - 18:00

BlitzWolf BW-G02, Bluetooth 5.3, Autonomie de pana la 5 ore, Negru

Cod:

35935


Cod intern: #2535355

  • Distribuie pe:
109,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: Nu este in stoc


Garantie: 24 luni


Cost livrare in Bucuresti: 10,00 lei
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Descriere BW-G02, Bluetooth 5.3, Autonomie de pana la 5 ore, Negru de la BlitzWolf

Bucurati-va de melodiile tale preferate si, in acelasi timp, protejeaza-ti ochii de lumina stralucitoare a soarelui sau de stralucire. BlitzWolf BW-G02 sunt casti si ochelari de soare 2 in 1 - sunt perfecte pentru ciclism, drumetii montane si multe altele. Sunt echipate cu lentile de inalta calitate si, datorita driverelor de 16,5 mm, ofera o calitate excelenta a sunetului. Timpul lor de functionare ajunge la 5 ore la o singura incarcare, iar conexiunea Bluetooth 5.3 garanteaza o transmisie fiabila. Castile sunt, de asemenea, foarte usoare si confortabile - cantaresc doar 36 g.

12Blitzwolf/BW-G02-negru/3

Lentile de inalta clasa

Protejati-va ochii de stralucirea reflectata de apa, zapada sau suprafete de sticla. Ochelarii BlitzWolf BW-G02 va vor permite sa va bucurati de o vizibilitate excelenta in aproape toate conditiile! Datorita lor, vei evita si oboseala ochilor. Produsul ofera lentile TAC de inalta clasa care blocheaza lumina UV daunatoare si sunt sigure pentru vedere.

12Blitzwolf/BW-G02-negru/7

Constructie solida

Ochelarii sunt fabricati din material PC de inalta calitate, facandu-i foarte durabili si rezistenti la impact. Nu va fie teama sa le deteriorati rapid! De asemenea, sunt rezistente la apa IPX5, astfel incat sa le poti folosi liber pe ploaie sau in timpul antrenamentului intens. Nu le este frica de stropi sau transpiratie accidentala!

12Blitzwolf/BW-G02-negru/1

Calitate ridicata a sunetului, conexiune fiabila

Castile sunt echipate cu drivere de 16,5 mm, astfel incat sa va puteti bucura de un sunet curat, expresiv, saturat de detalii. Acestia accepta, de asemenea, codecul AAC si Bluetooth 5.3. Datorita acestui fapt, nu ofera doar un sunet fantastic, ci si o transmisie rapida si stabila a semnalului - nu va faceti griji pentru intarzieri!

12Blitzwolf/BW-G02-negru/6

Timp lung de lucru

Planificati o excursie cu bicicleta sau o excursie la munte? Luati-va castile cu dvs. si bucurati-va de listele de redare preferate atat timp cat doriti! Modelul BW-G02 poate reda muzica timp de aproximativ 5 ore, iar in timpul convorbirilor telefonice timpul sau de functionare ajunge la 4,5 ore. Utilizati cablul magnetic inclus pentru a incarca produsul - va dura doar aproximativ 1,2 ore.

12Blitzwolf/BW-G02-negru/2

Microfoane ENC cu anulare a zgomotului

Castile Blitzwolf vor fi utile si pentru apelurile la telefon. Vizitezi un centru aglomerat al orasului sau urci pe un varf de munte si te suna cineva? Nici o problema! Modelul BW-G02 este echipat cu microfoane HD fiabile care accepta reducerea zgomotului ENC. Datorita acestui lucru, iti vor inregistra perfect vocea si, in acelasi timp, vor elimina sunetele inutile din imprejurimi. Acum interlocutorii tai te vor auzi perfect!

12Blitzwolf/BW-G02-negru/4

Operare convenabila

Cu Blitzwolf nu trebuie sa iei telefonul din cand in cand. Castile BW-G02 sunt echipate cu un buton convenabil, datorita caruia aveti intotdeauna acces la cele mai importante functii la indemana. Folosind-o, puteti, de exemplu, sa opriti redarea, sa schimbati melodiile, sa cresteti volumul, sa raspundeti la telefon, sa activati asistentul vocal si chiar sa operati de la distanta camera smartphone-ului dvs. Este solutia perfecta pentru antrenament, o excursie cu bicicleta sau o excursie in afara orasului!

12Blitzwolf/BW-G02-negru/5

Specificatii tehnice


  • Model
    • Model
      35935
  • Specificatii tehnice
    • Raza de actiune
      10 m
    • Versiune Bluetooth
      5.3
    • Timp incarcare
      1.2 ore
    • Autonomie
    • Culoare
    • Greutate
      36 g
    • Altele
      Continut pachet: 1 x Casti
      1 x Cablu de incarcare magnetic
      1 x Manual de utilizare

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.