Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Creative Casti Outlier Free Pro Wireless Bluetooth 5.3 IPX8 Albastru

Cod:

51EF1081AA000


Cod intern: #2470294

  • Distribuie pe:
483,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 12 luni


Cost livrare in Bucuresti: Gratuita
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Casti Outlier Free Pro Wireless Bluetooth 5.3 IPX8 Albastru de la Creative

Casti wireless bone conduction Creative Outlier Free Pro - 8 GB Memorie interna cu player inegrat, Bluetooth 5.3 si IPX8 

 

 

Fiti in momentul prezent si ramaneti conectat cu Creative Outlier Free Pro! Castile cu conductie osoasa wireless sunt concepute pentru a va alimenta ziua cu muzica, fara a pierde simtul auditiv al imprejurimilor. Impreuna cu o clasificare IPX8 rezistenta la apa si o memorie incorporata de 8 GB, acum puteti experimenta libertatea absoluta de redare audio - alergati, pedalati si chiar inotati - fara a avea nevoie de o conexiune celulara sau de telefon.

 

Castile fara fir dispun, de asemenea, de Bluetooth® 5.3, de o durata lunga de viata a bateriei de pana la 10 ore la o singura incarcare, de un microfon incorporat si de suport pentru asistent vocal, ceea ce face din Creative Outlier Free Pro un companion audio perfect pentru orasenii activi, maratonistii si pasionatii de fitness.

 

RAMANETI CONECTAT LA LUMEA DIN JURUL DUMNEAVOASTRA

Redefiniti-va experienta auditiva cu ajutorul ascultarii cu urechea libera!

 

 

TEHNOLOGIE DE CONDUCERE OSOASA

Creative Outlier Free Pro utilizeaza tehnologia de conducere osoasa pentru a transmite sunetele direct la oasele urechii interne prin vibratii prin pometi, care transmit undele sonore, permitandu-va sa experimentati o acustica de inalta calitate.

 

Cu ajutorul tehnologiei de conductie osoasa, aceasta permite, de asemenea, ca urechile sa ramana libere, permitandu-va sa fiti pe deplin constient de ceea ce va inconjoara in orice moment.

 

Fara obstructia urechilor, Creative Outlier Free Pro este potrivit si pentru activitati de agrement, cum ar fi cantatul pe aplicatiile mobile de karaoke. Acest lucru este posibil cu ajutorul vibratiilor, permitandu-va sa auziti muzica in mod clar, putand in acelasi timp sa va controlati vocea fara a va forta vocea.

 

 

Aceeasi tehnologie si designul cu urechi libere inseamna, de asemenea, ca nu mai aveti nevoie de casti transpirate si blocate in urechi, oferindu-va o experienta de ascultare mai sigura si o comunicare mai usoara cu colegii de antrenament.

 

 

RELAXARE

Relaxeaza-te cu filmele tale preferate! Activati modul Low Latency pentru a va bucura de o redare sincronizata si mai lina a inregistrarilor audio si video. Apasati pur si simplu butonul multifunctional de patru ori si sunteti gata de plecare.

 

 

FACUT PENTRU A INOTA

Cu un grad de rezistenta la apa certificat IPX81, Creative Outlier Free Pro este proiectat sa va insoteasca in toate tipurile de activitati si de vreme - ploaie, stropire, inot si multe altele!

 

 

MP3 PLAYER

Impreuna cu un MP3 player de 8 GB incorporat, ascultati muzica in timp ce inotati fara a avea nevoie de telefon sau de internet! Transferul fisierelor audio este, de asemenea, facilitat cu ajutorul cablului magnetic cu clips inclus - conectati-l la PC sau Mac pentru a incepe transferul fisierelor audio.

 

 

MUFA DE MICROFON

Pentru a proteja si mai mult Creative Outlier Free Pro de umezeala in timp ce se afla sub apa, asigurati-va ca fisa de microfon furnizata este conectata ferm la microfonul castilor.

   

CONFORT CU URECHEA LIBERA

Fabricat din silicon usor si aliaj cu memorie de titan, Creative Outlier Free Pro este proiectat ergonomic pentru a rezista la indoire si a oferi un confort optim in fiecare zi, tot timpul.

 

Combinate cu un design unic cu carlig pentru ureche, transductoarele se sprijina in siguranta pe curbura naturala a urechilor pentru a va mentine urechea deschisa, oferind in acelasi timp o fixare sigura. Sariti, ridicati sau sprintati, nu se misca!

   

TIMP DE JOACA PRELUNGIT

Obtineti pana la 10 ore de joc pe Creative Outlier Free Pro! Conecteaza magnetic castile fara fir la cablul de incarcare furnizat pentru a incepe incarcarea. O incarcare completa ar dura doar 2 ore, iar o incarcare rapida de 10 minute va permite sa va bucurati de pana la 2 ore de redare.

   

 

DOI ESTE INTOTDEAUNA MAI BINE DECAT UNUL

Experimentati un streaming audio mai fluid si neintrerupt cu cea mai recenta tehnologie Bluetooth 5.3 si nu mai pierdeti niciodata un ritm sau un apel cu conectivitatea multipunct. Creative Outlier Free Pro va permite sa conectati pana la doua dispozitive Bluetooth simultan si sa raspundeti la apeluri sau sa transmiteti audio prin oricare dintre ele. Acum puteti fi alertat la un apel primit de pe oricare dintre dispozitive in timp ce va bucurati de muzica dvs. preferata. In acest fel, nu trebuie sa va mai faceti griji ca pierdeti un apel important niciodata!

   

COMUNICATI LIBER

Pentru un plus de comoditate, Creative Outlier Free Pro este dotat cu un microfon incorporat care va permite sa intrati imediat in legatura cu un apel, fara a mai fi nevoie sa cautati telefonul. Incepeti sa vorbiti prin simpla apasare a unui buton! In plus, faceti programari sau setati memento-uri in mod convenabil cu ajutorul lui Siri sau Google Assistant - este suficient sa apasati de trei ori butonul multifunctional pentru a activa asistentul vocal.

Specificatii tehnice


  • Model
    • Model
      Outlier Free Pro
  • Specificatii tehnice
    • Tip
    • Brand compatibil
      Toate device-urile cu tehnologie Bluetooth
    • Versiune Bluetooth
      5.3
    • Tip conectivitate
      Wireless
    • Functii
      Microfon integrat
      Control media pe casca
      Apple Siri
      Google Assistant
    • Timp incarcare
      2 ore
    • Autonomie
    • Culoare
    • Greutate
      32 g
    • Altele
      Incarcare magnetica
      Rezistenta IPX8

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.