Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Earfun Air Pro SV TWS Negru

Cod:

033896


Cod intern: #1279245

  • Distribuie pe:
347,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: Nu este in stoc


Garantie: 24 luni


Cost livrare in Bucuresti: Gratuita
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Descriere Air Pro SV TWS Negru de la Earfun

Căști TWS EarFun Air Pro SV

Obțineți căștile care vi se potrivesc perfect. EarFun Air Pro SV acceptă anularea dinamică a zgomotului ANC QuietSmart 2.0 și oferă mai multe moduri de alegere. Driverele de 10 mm oferă o calitate fantastică a sunetului, iar microfoanele încorporate vă permit să vorbiți liber la telefon. Căștile au, de asemenea, rezistență la apă IPX5 și o durată lungă de viață a bateriei de până la 6 ore. În plus, aplicația dedicată EarFun Audio oferă acces convenabil la multe funcții interesante.

 

Anularea zgomotului ANC

Tăiați zgomotul. Căștile Air Pro SV oferă o tehnologie dinamică hibridă de anulare a zgomotului QuietSmart 2.0, care amortizează eficient zgomotul ambiental cu până la 40dB. De asemenea, atenuează rafalele de vânt. Spuneți la revedere zgomotelor puternice și perturbatoare și concentrați-vă pe podcast-ul redat sau pe frumusețea melodiilor preferate! Există, de asemenea, modul Transparency, astfel încât să puteți asculta muzica fără a pierde legătura cu împrejurimile. Acum puteți auzi totul!

 

Sunet uimitor

Îți place o calitate ridicată a sunetului? Atunci Air Pro SV este perfect pentru tine! Echipate cu drivere compozite de 10 mm, acestea pot oferi un sunet clar și detalii bogate. Bas accentuat, înalte clare și armonie perfectă - cu EarFun veți redescoperi cele mai bune genuri muzicale preferate!

 

Proiectat pentru conversații

Bucurați-vă de un sunet clar, nu numai atunci când ascultați muzică, ci și atunci când vorbiți la telefon. Fiecare căști are 3 microfoane încorporate pentru a vă capta în mod fiabil vocea. Air Pro SV acceptă, de asemenea, anularea zgomotului, astfel încât să puteți fi sigur că apelanții dvs. vă vor auzi clar. Autobuz, centru comercial sau supermarket? Acum puteți vorbi cu ușurință la telefon oriunde doriți!

 

Durată lungă de viaţă

Ascultați muzică acasă, la serviciu, în timpul unui antrenament sau în mișcare - și nu vă faceți griji dacă căștile dvs. nu mai funcționează prea repede. Air Pro SV poate funcționa până la 6 ore, iar carcasa de transport inclusă prelungește acest timp cu aproximativ 18 ore. Acest lucru oferă un total de până la 24 de ore de redare! Încărcarea căștilor nu durează mult. Durează doar aproximativ 10 minute și le poți folosi încă 2 ore! În plus, carcasa poate fi încărcată utilizând un cablu USB-C sau fără fir.

 

Bluetooth 5.2

Bluetooth 5.2 modern oferă o transmisie rapidă și stabilă a semnalului și un consum redus de energie. Fiecare căști se conectează independent la dispozitivul ales de dvs. - astfel încât să le puteți utiliza în orice configurație. Îți place să joci jocuri mobile? Avem ceva și pentru tine! Air Pro SV oferă un mod special de joc care garantează o latență incredibil de scăzută de aproximativ 80 ms. Sincronizarea perfectă a imaginii și sunetului vă va permite să vă bucurați chiar și de cel mai dinamic joc.

 

Proiectare bine gândită

Mergeți la un antrenament? Sau ești pe cale să ieși din casă și să vezi ploaia venind? Nu trebuie să renunți să asculți melodiile preferate! Air Pro SV este rezistent la apă IPX5, astfel încât picăturile de ploaie sau transpirație nu reprezintă o amenințare pentru ele. Căștile sunt, de asemenea, extrem de ușoare și confortabile. Mai mult, carcasa de încărcare care vine cu ele arată foarte bine. Este fabricat din aluminiu de înaltă calitate și este foarte plăcut la atingere.

 

Control tactil

Operarea căștilor este extrem de ușoară și convenabilă - nu este nevoie să ajungeți la telefon de fiecare dată. Air Pro SV sunt echipate cu panouri tactile speciale care oferă acces rapid la multe funcții utile. Cu doar numărul corect de atingeri, de exemplu, puteți întrerupe sau relua redarea, puteți comuta melodii, activa asistentul vocal, răspunde sau încheia un apel sau chiar regla volumul.

 

Încercați aplicația EarFun Audio

Acum puteți personaliza performanța căștilor și mai bine. Trebuie doar să asociați Air Pro SV cu aplicația, care este disponibilă gratuit pe Google Play și App Store. Cu aceasta, puteți verifica în mod convenabil nivelul bateriei, selectați modul de redare și reglați setările de control. Egalizatorul și managerul Bluetooth sunt de asemenea disponibile. Verificați ce altceva vă așteaptă!

Specificatii tehnice


  • Model
    • Model
      Air Pro
  • Specificatii tehnice
    • Tip
    • Raza de actiune
      10 m
    • Brand compatibil
      Universal
    • Versiune Bluetooth
      5.0
    • Tip conectivitate
      Bluetooth
    • Functii
      Rezistent IPX5
    • Timp incarcare
      2 h
    • Autonomie
    • Timp standby
      24 h
    • Culoare
    • Greutate
      45g
    • Altele
      56,6x46x21,6 mm

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.