Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Earfun Casti wireless Free Pro 3, TWS, Bluetooth 5.3, ANC, Alb

Cod:

35709


Cod intern: #2506525
5,00 / 1 comentarii

  • Distribuie pe:
Produsul nu mai este activ in oferta PCOne

Iti recomandam alte produse similare din categoria Casti bluetooth

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0374 477 112.

Descriere Casti wireless Free Pro 3, TWS, Bluetooth 5.3, ANC, Alb de la Earfun

Casti TWS EarFun Free Pro 3, ANC (alb)

Cauti casti de incredere care sa te insoteasca aproape peste tot? Dispozitivul de la EarFun va fi perfect pentru tine! Se disting prin timp de functionare lung (pana la 33 de ore!), prin reducerea zgomotului si, cel mai important, va vor surprinde cu sunetul lor unic. In plus, sunt usor de controlat. Vedeti cu ce va mai pot surprinde castile EarFun!

Earfun/TW400W/1

Conexiune wireless de incredere

Castile EarFun au fost create avand in vedere confortul de utilizare, motiv pentru care folosesc tehnologia Bluetooth 5.3. Datorita acestui fapt, poti fi sigur ca conexiunea va fi rapida, stabila si fara interferente. Mai mult, asocierea castilor cu dispozitivul selectat este foarte usoara si rapida. In plus, daca nu sunt conectate la niciun echipament, se vor opri automat dupa 10 minute pentru a economisi energie.

Earfun/TW400W/11

Confort de utilizare

Vei fi surprins de calitatea excelenta a sunetului a dispozitivului EarFun deoarece foloseste tehnologii moderne. Echipate cu o functie de reducere a zgomotului, pot elimina sunetele de pana la 43 dB! Acest lucru va permite sa va concentrati pe ceea ce este cel mai important - melodiile preferate. In plus, aceste casti va permit sa vorbiti liber la telefon deoarece sunt echipate cu pana la 6 microfoane. Si datorita greutatii reduse, acestea vor fi foarte confortabile de utilizat.

Earfun/TW400W/9

Comenzi usoare

Ceea ce face ca castile EarFun sa iasa in evidenta este controlul lor usor. Ai toate cele mai importante functii la indemana! Doar cateva clicuri pe casti sunt suficiente pentru, printre altele, a schimba melodiile, a creste sau a reduce volumul, a activa reducerea zgomotului sau a raspunde la un apel. Un asistent vocal va sta, de asemenea, la dispozitie. De asemenea, puteti descarca aplicatia EarFun pe telefon, oferindu-va acces la mai multe functii si personalizand echipamentul.

Earfun/TW400W/12

Timp lung de lucru

Ti-e teama ca castile tale isi vor pierde rapid puterea? Cu EarFun poti abandona aceste griji! Cu functia ANC dezactivata, timpul lor de functionare ajunge pana la 7,5 ore - cu toate acestea, il puteti extinde la 33 de ore folosind carcasa de incarcare. Cu ANC pornit, acest timp ajunge la 6, respectiv 27. Mai mult, castile sunt echipate cu un indicator LED care informeaza despre functionarea echipamentului. Dispozitivul dvs. EarFun a ramas fara energie? Il vei primi inapoi in doar 1,5 ore!De asemenea, puteti incarca carcasa printr-un incarcator wireless - timpul de recapatare a energiei este de 3,5 ore.

Earfun/TW400W/8

Specificatii tehnice


  • Model
    • Model
      Free Pro 3
  • Specificatii tehnice
    • Tip
    • Raza de actiune
      15 m
    • Brand compatibil
      Android și iOS
    • Versiune Bluetooth
      5.3
    • Tip conectivitate
      Bluetooth
    • Functii
      Microfonda
      Controlul volumului
      IPX5
    • Timp incarcare
      1 ora
    • Autonomie
    • Culoare
      Alb
    • Greutate
      141 g
    • Altele
      Continut pachet: carcasă de încărcare, cablu USB-C, vârfuri din silicon de diferite dimensiuni, suporturi pentru urechi - 3 perechi

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Opiniile clientilor despre Earfun Casti wireless Free Pro 3, TWS, Bluetooth 5.3, ANC, Alb

Rating general al produsului:
5
5 (1)
4
3
2
1
Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Alex Gyorgy (Timisoara) - acum 1 luna

Eram in cautare de niste wireless earbuds si dupa multe review-uri, am ajuns sa aleg pe acestea. Sunt niste casti foarte bunicele ca si sunet, conexiune fara probleme, confortabile si stau fixe in ureche. Raport calitate-pret excelent. Recomand!

ANC-ul si Ambient Sound sunt ok, nimic spectaculos, dar in banii astia, isi fac treaba.

Livrarea a fost mai rapida decat mi-au transmis, iar pretul este cel mai mic pe care l-am gasit pe piata. Mersi PcOne!