Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Edifier X2 TWS Alb

Cod:

030530


Cod intern: #1279000

  • Distribuie pe:
105,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Cost livrare in Bucuresti: 10,00 lei
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere X2 TWS Alb de la Edifier

Căști fără fir Edifier X2 TWS

Ascultați melodiile preferate la cea mai înaltă calitate oriunde vă aflați. Căștile Edifier X2 sunt dotate cu drivere de 13 mm și acceptă conectivitate Bluetooth 5.1 modernă, cu o durată de funcționare de până la 7 ore la o singură încărcare. Un mod special de joc oferă o latență ultra-scăzută, iar anularea zgomotului vă permite să vorbiți liber la telefon. X2 sunt, de asemenea, extrem de confortabile și IP54 impermeabile.

 

Auzi fiecare detaliu

În ciuda dimensiunilor sale compacte, căștile oferă o calitate fantastică a sunetului. Șoferii mari oferă armonie perfectă, bas excelent și înalte clare. De asemenea, vă permit să vă bucurați de bogăția incredibilă a detaliilor. Acum puteți redescoperi magia muzicii și puteți auzi detalii necunoscute anterior despre melodiile preferate.

 

Indispensabil atunci când vorbiți la telefon

Acum puteți vorbi la telefon cu ușurință chiar și în medii extrem de zgomotoase. Căștile oferă anularea optimizată a zgomotului, ceea ce filtrează zgomotul de fundal inutil în timp real, îmbunătățind în același timp sunetul vocii. Acest lucru vă oferă încrederea că apelantul dvs. vă va auzi aproape întotdeauna perfect!

 

Conexiune wireless rapidă și stabilă

Orice probleme de conexiune sunt de domeniul trecutului. Cipul Bluetooth 5.1 avansat asigură o transmisie rapidă și stabilă în aproape orice situație. În plus, fiecare telefon se conectează independent la dispozitivul ales de dvs., astfel încât să puteți să îl utilizați în configurații diferite. Utilizați ambele în același timp sau doar unul!

 

Ceva pentru gameri

Îţi place să te joci? Producătorul a pregătit ceva special pentru dvs.! Căștile X2 suportă un mod special de joc, care garantează o latență ultra-scăzută. Sincronizarea perfectă a video și audio va face ușor să auziți și să localizați adversarii dvs., nu veți fi surprinși și să obțineți o altă victorie!

 

Multe ore de redare

Ascultați muzică atâta timp cât doriți, fără să vă faceți griji cu privire la durata de viață a bateriei. Încărcate complet, căștile Edifier X2 pot funcționa timp de până la 7 ore. În plus, puteți prelungi acest timp la aproximativ 28 de ore cu cutia de încărcare inclusă. Ca să poţi asculta muzică toată ziua.

 

Operare tactilă

Spuneți la revedere de la faptul că trebuie să ajungeți la telefonul smartphone ori de câte ori doriți să utilizați anumite funcții pentru căști. X2 are touchpad-uri încorporate care vă permit să controlați rapid și convenabil redarea, să răspundeți la telefon, să închideți și să comutați melodiile. De asemenea, le puteți utiliza pentru a activa asistentul vocal!

 

Adaptat la nevoile dvs.

Căștile sunt incredibil de ușoare. Fiecare dintre ele cântărește doar aproximativ 3,4g. Datorită designului lor ergonomic, acestea sunt extrem de confortabile. Se potrivesc perfect în urechi și nu cad. Puteți, de asemenea, să le utilizați în timpul antrenamentului sau în ploaie fără griji. X2 sunt clasificate IP54, ceea ce înseamnă că sunt impermeabile și rezistente la praf.

Specificatii tehnice


  • Model
    • Model
      X2
  • Specificatii tehnice
    • Tip
    • Raza de actiune
      10 m
    • Brand compatibil
      Universal
    • Versiune Bluetooth
      5.1
    • Tip conectivitate
      Bluetooth
    • Timp incarcare
      90 min
    • Autonomie
    • Timp standby
      21h (carcasă)
    • Culoare
      Alb

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.