Luni - Vineri 9:00 - 18:00

HAVIT TW925 TWS Negru

Cod:

029633


Cod intern: #1278840

  • Distribuie pe:
59,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni 12 luni persoane juridice


Cost livrare in Bucuresti: 10,00 lei
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere TW925 TWS Negru de la HAVIT

TWS Havit TW925 Căști Wireless

Se arunca cu capul în sunet stereo premium. Căștile wireless Havit TW925 oferă un sunet clar de cristal, iar cu microfoanele încorporate puteți vorbi confortabil la telefon. Acestea durează până la 3,5 ore cu o singură încărcare, iar Bluetooth 5.0 asigură o transmisie rapidă și stabilă. Utilizarea dispozitivelor se face mai ușoară cu panourile tactile încorporate. Căștile suportă, de asemenea, controlul vocal.

 

Conexiune sigură

Problemele de conectare sunt de domeniul trecutului. Bluetooth 5.0 oferă o conexiune wireless rapidă, stabilă și fiabilă. Căștile se asociază automat între ele și cu dispozitivul, făcându-le fabulos ușor de utilizat. În plus, fiecare se conectează independent la telefonul smartphone, astfel încât să le puteți utiliza în mod convenabil atât în același timp, fie doar unul.

 

Sunet perfect

Bucuraţi-vă de un sunet stereo HD superior. Căștile TW925 oferă detalii bogate de neegalat, un sunet clar de cristal și o armonie perfectă. Acum puteți descoperi frumusețea cântecelor dvs. preferate din nou!

 

Timp lung de funcţionare

Ascultați muzică atâta timp cât doriți, fără întreruperi nedorite. Căștile complet încărcate pot reda muzică timp de până la 3,5 ore cu o singură încărcare, iar carcasa de încărcare inclusă se extinde până la aproximativ 17 ore. Ușor și portabil - vine cu un port USB-C.

 

Panouri tactile încorporate

Nu mai trebuie să ajungeți la smartphone-ul dvs. de fiecare dată pentru a utiliza funcțiile de bază ale căștilor. Nu vei fi deranjat nici de butoane proeminente. TW925 are touchpad-uri încorporate pentru redare convenabilă și apeluri telefonice.

 

Vorbeste la telefon

Eliberează-ți mâinile și vorbești confortabil la telefon în timp ce gătiți, curățați sau angajați în hobby-ul dvs. preferat. Căștile TW925 au microfoane încorporate de înaltă performanță care vă captează perfect vocea. Deci, puteți fi sigur că apelanții dvs. vă vor auzi fără probleme!

Specificatii tehnice


  • Model
    • Model
      TW925
  • Specificatii tehnice
    • Tip
    • Raza de actiune
      10 m
    • Brand compatibil
      Universal
    • Versiune Bluetooth
      5.0
    • Tip conectivitate
      Bluetooth
    • Timp incarcare
      2 h
    • Autonomie
    • Culoare
    • Greutate
      55x35x20 mm

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.