Luni - Vineri 9:00 - 18:00

HAVIT Casti in-ear TW967, TWS, Bt 5.1, 5h, Negru

Cod:

35768


Cod intern: #2506588

  • Distribuie pe:
64,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Cost livrare in Bucuresti: 10,00 lei
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Casti in-ear TW967, TWS, Bt 5.1, 5h, Negru de la HAVIT

Casti Havit TW967 TWS (negru)

Asculta melodiile tale preferate la o calitate si mai buna. Castile fara fir ofera un bas profund si o conexiune Bluetooth fiabila. Microfoanele incorporate permit o comunicare convenabila cu cei dragi, iar designul ergonomic asigura un confort de lunga durata. Puteti imperechea cu succes castile cu dispozitive Android si iOS.

12Havit/TW967B/4

Calitate ridicata a sunetului

Castile sunt echipate cu drivere dinamice cu un diametru de 10 mm. Mai mult, folosesc un raspuns de frecventa larg in intervalul 20-20k Hz. Toate acestea va permit sa va bucurati de un sunet impresionant, bogat in tonuri de bas.

12Havit/TW967B/1

Bluetooth 5.1

Castile se conecteaza la un dispozitiv compatibil prin Bluetooth 5.1 si asigura o transmisie rapida a semnalului si reduc consumul de energie. Puteti asocia cu succes Havit TW967 cu dispozitive precum un smartphone, tableta, iPad sau iPhone. In plus, fiecare casti se conecteaza la dispozitiv in mod independent, astfel incat sa le poti folosi pe ambele sau pe una dintre ele fara sa-ti faci griji cu privire la interferente.

12Havit/TW967B/5

Operare simpla, intuitiva

Havit TW967 ofera panouri tactile care va permit sa ajustati functionarea acestora la nevoile dumneavoastra. Omiteti melodiile instantaneu, utilizati un asistent vocal etc. Nu mai trebuie sa ajungeti la telefonul smartphone pentru a regla setarile castilor.

12Havit/TW967B/2

Purtati cat doriti

Castile au un design ergonomic, astfel incat sa le poti folosi mult timp fara sa te simti obosit sau inconfortabil. In plus, se potrivesc perfect urechilor tale si blocheaza eficient zgomotul ambiental - feri-te de zgomotul extern si concentreaza-te pe ceea ce este important pentru tine.

12Havit/TW967B/6

Pana la 5 ore de redare

Havit TW96 este echipat cu baterii cu o capacitate de 40 mAh (fiecare), iar carcasa de incarcare - 300 mAh. Drept urmare, puteti asculta muzica timp de aproximativ 5 ore (la 60% volum) sau puteti vorbi la telefon aproximativ 4 ore.Incarcarea castilor va dura aproximativ 2 ore.

12Havit/TW967B/3

 

Specificatii tehnice


  • Model
    • Model
      TW967
  • Specificatii tehnice
    • Tip
    • Raza de actiune
      10 m
    • Brand compatibil
      Universal
    • Versiune Bluetooth
      5.1
    • Tip conectivitate
      Bluetooth
    • Functii
      Microfon
    • Timp incarcare
      2 ore
    • Autonomie
    • Culoare
    • Greutate
      50 g

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.