Luni - Vineri 9:00 - 18:00

HAVIT Casti over-ear H630BT PRO, Wireless, BT 5.3, 50h, USB-C, Roz

Cod:

35772


Cod intern: #2506597

  • Distribuie pe:
115,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Cost livrare in Bucuresti: 10,00 lei
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Casti over-ear H630BT PRO, Wireless, BT 5.3, 50h, USB-C, Roz de la HAVIT

Casti Havit H630BT PRO (roz)

Castile Havit H630BT PRO va vor permite sa redescoperiti melodiile preferate. Driverele de 40 mm ofera un sunet impresionant, iar bateria durabila garanteaza pana la 50 de ore de functionare la o singura incarcare. Mai mult, ofera confort de lunga durata, iar datorita structurii pliabile, nu ocupa mult spatiu in timpul transportului. In plus, castile se conecteaza la 2 dispozitive in acelasi timp - puteti comuta convenabil intre ele.

12Havit/H630BT-PRO-P/7

Sunet bogat in detalii

Cufundati-va in lumea melodiilor tale preferate cu Havit H630BT PRO. Castile folosesc drivere dinamice de 40 mm, care se traduc intr-un sunet stereo bogat in detalii si tonuri de bas.

12Havit/H630BT-PRO-P/5

Confort de lunga durata

Castile castilor sunt realizate din material moale si prietenos cu pielea. Se potrivesc perfect pe urechi, fara a provoca o presiune neplacuta. Mai mult, sunt usoare, ceea ce iti permite sa le folosesti o perioada indelungata fara sa te simti obosit sau inconfortabil.

12Havit/H630BT-PRO-P/4

Design pliabil

O calatorie la universitate, vacanta, calatorie de afaceri - castile Havit vor functiona aproape peste tot. Se disting printr-un design pliabil, astfel incat nu ocupa mult spatiu in timpul transportului. Le poti impacheta cu usurinta intr-un rucsac, geanta sau valiza.

12Havit/H630BT-PRO-P/8

Operare convenabila

Omite melodii, regleaza volumul, opreste/reia redarea, raspunde la un apel primit - aceste si alte functii sunt disponibile din casti, doar apasati butonul dedicat. Nu mai trebuie sa iei telefonul tau pentru a ajusta functionarea Havit H630BT PRO la nevoile tale!

12Havit/H630BT-PRO-P/2

Pana la 50 de ore de redare

Ascultati muzica, podcasturi pentru o lunga perioada de timp. Castile folosesc o baterie de 500 mAh, care asigura 50 de ore de functionare daca nu folosesti ANC sau 44 de ore cand o pornesti. In plus, incarcarea H630BT PRO va dura aproximativ 2,5 ore. Dupa aceea, puteti reveni la cartea electronica preferata!

12Havit/H630BT-PRO-P/6

Specificatii tehnice


  • Model
    • Model
      H630BT PRO
  • Specificatii tehnice
    • Tip
    • Raza de actiune
      10 m
    • Brand compatibil
      Android
    • Versiune Bluetooth
      5.3
    • Tip conectivitate
      Bluetooth
    • Timp incarcare
      2.5 ore
    • Autonomie
      50h
    • Culoare
      roz
    • Greutate
      185 g

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.