Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Earphones TWS HHOGene GPods, ANC, RGB (black)

Cod:

27238


Cod intern: #1918100

  • Distribuie pe:
400,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Cost livrare in Bucuresti: Gratuita
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Earphones TWS HHOGene GPods, ANC, RGB (black) de la HHOGene

HHogene GPod-uri cu control luminii Căști fără fir TWS ANC LED-uri RGB complet IPX4 Căști Bluetooth 5.2 USB-C



HHOGene este un startup fondat în iunie 2021. Fondatorul Chen Hang este fostul președinte al Alibaba DingTalk, un software de comunicare de birou cu 5 milioane de utilizatori și 17 milioane de aplicații ale organizației. În căutarea unei experiențe optime de lumină, am petrecut mai mult de un an creând scheme de proiectare. Au fost concepute cinci iterații, împreună cu 8 versiuni de accesorii interschimbabile. În cele din urmă, am reușit să lansăm primele căști TWS din lume cu control al luminii - Gpods.GPod-urile folosesc tehnologia de anulare activă a zgomotului (ANC) și se îndreaptă către pologia pentru a obține un control strălucit al zgomotului reducerea nivelurilor de sunet de fundal de până la 25 de decibeli. Sunetele din apropiere, inclusiv vocile sunt detectate și filtrate ieșiți fără distorsiuni printr-un sistem de Al încorporat în fiecare GPod-uri.Un sistem software unic permite controlul deplin al luminii emanate. Pescuritatea, luminozitatea, răspunsul la ritm, nuanțele și culorile sunt la îndemână prin tehnologia digitală încorporată în fiecare GPod.Inteligența artificială (AI) cu capabilități algoritmice permite aranjarea fotografiilor și analiza proporțiilor de culoare găsite în imaginile foto stocate. Culorile pentru fiecare punct de pixel dintr-o imagine sunt sortate pentru a calcula blocurile de culoare. Aceste blocuri sunt transformate în lumină care este apoi proiectată în stil colorat din fiecare căști.Elementele de fixare inovatoare, personalizate, țin GPod-urile în poziție, păstrând în același timp cu grijă unitatea de difuzor a fiecărei căști separată de carcasa exterioară. Rezultatul este un afișaj vizibil și personalizat care nu interferează în niciun fel cu calitatea sunetului difuzorului.Muzica urlă și urlă cu configurația GPods de sunet de înaltă definiție (HD) cu drivere dinamice de 10 mm care oferă fiecare detaliu, fiecare ton. Reglajul este întărit prin intermediul unei diafragme din compozit polimeric în fiecare căști, care se combină cu driverele pentru a extrage cele mai fine puncte muzicale. Tehnologia de codificare audio HD optimizează profunzimea sunetului, simțul prezenței și dinamica spațială.Design structural divizat, după 10.000 de teste ergonomice pentru a găsi cea mai confortabilă experiență. Folosind 4 dimensiuni de vârfuri din material gel moale, găsirea unei potriviri de primă clasă este fără efort.Atingerea este putere. Redarea muzicii, preluarea apelurilor telefonice, efectele de lumină și blocarea zgomotului sunt executate fără probleme și cu ușurință prin atingerea utilizatorului. Continuați - simțiți diferența dintre GPods.Păstrați ritmul viu până la 5 ore cu o singură încărcare sau până la 20 de ore cu un încărcător extern. Durata de viață a energiei se scurtează oarecum la aproximativ 3 ore când sunt în uz efecte de lumină și sistemul ANC. GPod-urile pot fi încărcate rapid, cu 10 minute de încărcare, oferind aproximativ 2 ore de plăcere auditivă.

Specificatii tehnice


  • Model
    • Model
      27238
  • Specificatii tehnice
    • Tip
    • Raza de actiune
      10 m
    • Brand compatibil
      universal
    • Versiune Bluetooth
      5.2
    • Tip conectivitate
      Bluetooth
    • Timp incarcare
      1.5 ore
    • Autonomie
    • Timp standby
      20 ore
    • Culoare
    • Greutate
      Căști 5,4 g / Carcasă 43 g.
    • Altele
      Atingeți de două ori L/R : Redare/Pauză, Răspuns/Închide un apel Atingeți de trei ori L/R : Următorul cântec / Respingeți un apel Apăsare lungă R : Comutați între modul ANC / Transparență / Oprit Apăsare lungă L : Lumină aprinsă/oprită

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Disponibil in culorile:    
Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.