Luni - Vineri 9:00 - 18:00

HiFuture Căști in-ear Sonic Bliss, BT 5.3, 30h, IPX5, Negru

Cod:

34603


Cod intern: #2506576

  • Distribuie pe:
76,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Cost livrare in Bucuresti: 10,00 lei
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Căști in-ear Sonic Bliss, BT 5.3, 30h, IPX5, Negru de la HiFuture

Căști intraauriculare HiFuture Sonic Bliss (negru)

Ascultă fiecare detaliu cu căștile HiFuture! Modelul de căști Sonic Bliss Earbuds are un design ergonomic care asigură confort în timpul oricărei activități. Patru microfoane încorporate garantează apeluri telefonice de cea mai bună calitate. Datorită tehnologiei Bluetooth 5.3, vă veți bucura de o conexiune wireless stabilă, iar funcția ENC vă permite să vă concentrați asupra sunetului în orice circumstanțe. Panourile tactile oferă o operare convenabilă. De asemenea, de remarcat sunt rezistența la apă IPX5 și un timp lung de funcționare de până la 30 de ore.

HiFuture/Sonic-Bliss-negru/1

Audio la cel mai înalt nivel

Intră în lumea sunetelor interesante de înaltă frecvență. Căștile Sonic Bliss combină tradiția măiestriei cu tehnologia modernă, rezultând efecte sonore uimitoare. Pregătește-te pentru bas puternic și scufundă-te în ritm fără compromisuri!

HiFuture/Sonic-Bliss-negru/2

Funcția ENC

Efectuați apeluri telefonice liber cu căștile HiFuture Sonic Bliss. Datorită funcției ENC, zgomotele de fundal inutile sunt suprimate în mod eficient și puteți comunica chiar și în locuri zgomotoase fără perturbări.

HiFuture/Sonic-Bliss-negru/3

Design elegant si robust

Designul SonicBliss HiFuture combină eleganța cu fiabilitatea. Căștile impresionează atât prin design elegant, ușor, care se potrivește perfect în urechi, cât și prin durabilitate. De asemenea, sunt rezistente la apă IPX5 - astfel încât să le poți lua cu tine la un antrenament intens fără nicio grijă!

HiFuture/Sonic-Bliss-negru/9

Până la 30 de ore de utilizare

Uitați de limitări și ascultați muzica preferată oricând doriți. Căștile HiFuture vă pot oferi până la 30 de ore în compania melodiilor preferate. Spuneți la revedere nevoii de a vă încărca echipamentul frecvent și concentrați-vă fără griji pe sunetul dorit.

HiFuture/Sonic-Bliss-negru/5

Operare prin atingere

SonicBliss oferă operare tactilă, astfel încât să puteți schimba comod și eficient melodiile, să reglați volumul, să gestionați apelurile telefonice și multe altele. Mizați pe comoditate cu HiFuture!

HiFuture/Sonic-Bliss-negru/6

Conexiune fără fir

Datorită Bluetooth 5.3, puteți asocia rapid căștile cu dispozitivul dorit și vă puteți bucura de un sunet clar, fără interferențe. Sunteți gata pentru confortul oferit de soluțiile wireless?

HiFuture/Sonic-Bliss-negru/7

 

Specificatii tehnice


  • Model
    • Model
      Sonic Bliss
  • Specificatii tehnice
    • Tip
    • Raza de actiune
      10 m
    • Brand compatibil
      Universal
    • Versiune Bluetooth
      5.3
    • Tip conectivitate
      Bluetooth
    • Functii
      Rezistent la apa IPX5
    • Autonomie
    • Culoare
    • Greutate
      169 g

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.