Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Huawei FreeBuds 5 Coral Orange

Cod:

55036455


Cod intern: #2159501

  • Distribuie pe:
739,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Livrare gratuita


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere FreeBuds 5 Coral Orange de la Huawei

Casti wireless Huawei FreeBuds 5, Coral Orange 

 

 

HUAWEI Freebuds 5 KV

 

Estetica inaintea curbei

Aceste casti sunt menite sa uimeasca si sa aduca la suprafata o melodie plina, cu curbe fascinante si capabilitati uimitoare.

 

Sunetul intalneste senzatia

Fiecare pereche de casti a fost creata pentru a oferi un nivel suprem de confort, datorita designului lor respirabil si deschis, reglat fin de zeci de mii de simulari ergonomice.

 

 

Elegant ca intotdeauna — un caz deschis si inchis

Bucurati-va de stralucirea unei carcase mate uimitoare, curbate gratios, confortabil la atingere si care se deschide si se inchide cu usurinta.

 

Driver ultra magnetic

Bas care te coboara

 

Doua circuite magnetice

HUAWEI FreeBuds 5 este cu 30% mai sensibil la frecventele joase decat HUAWEI FreeBuds 4 si produce basuri robuste care scad pana la 16 Hz.

   

Tehnologia Bass Turbo

Aceste casti au si mai multa forta, prin cresterea fluxului de aer, reducand in acelasi timp rezistenta pe care diafragma o intampina in timpul vibratiilor, datorita tehnologiei brevetate si a unui tub personalizat.

 

 

 

Egalizator adaptiv de frecventa foarte larga

Doar pentru urechile dumneavoastra

HUAWEI FreeBuds 5 ajusteaza sunetul tinand cont de potrivire, starea de purtare si nivelul volumului - de la 100 Hz la 2000 Hz - pentru a oferi o experienta de ascultare personalizata, plina de pasiune si de vioiciune.

 

 

Certificare HWA si Hi-Res

Fiecare nota - mereu fidela

HUAWEI FreeBuds 5 suporta transmisii de pana la 990 kbps, datorita suportului codecului de inalta rezolutie LDAC™, precum si certificarilor Hi-Res si HWA Audio Wireless.

 

HUAWEI Freebuds 5 Noise Cancellation 2

Deschidere ANC 3.0

Conceput pentru o auditie confortabila si captivanta

HUAWEI FreeBuds 5 se pricepe sa va deconecteze din mediul inconjurator - de la zgomotul unei cafenele pana la zgomotul drumului - datorita celor trei microfoane, care iau in considerare potrivirea, starea de purtare si zgomotul ambiental.

   
HUAWEI Freebuds 5 Noise Cancellation 3

Anulare zgomot de apel AI

Fiti auzit tare si clar

Castile sunt prevazute cu trei microfoane si un algoritm de retea neuronala profunda (DNN) pentru a va imbunatati vocea si a reduce zgomotul de fond, astfel incat fiecare apel sa fie cat se poate de clar.

 

Performanta remarcabila

 

Mai multa putere,

Mai putina incarcare

Incarcarea castilor in carcasa timp de 5 minute va permite sa ascultati fara intrerupere timp de pana la 2 ore. Castile suporta pana la 5 ore de ascultare la o incarcare completa si pana la 30 de ore de ascultare, cu mai multe incarcari in carcasa.

   

Totul la indemana

Raspundeti la apeluri, reglati volumul si gestionati redarea fara a fi nevoie sa va chinuiti pe telefon, doar glisand sau atingand zona senzorului tactil.

 

Putin ud? Nu transpirati!

Cufunda-te in antrenamente intensive si in ploi usoare, cu rezistenta IP54 la praf si stropi, fara sa iti faci griji ca iti vei deteriora castile.

Ascultare inteligenta

 

Conexiuni perfecte pentru doua dispozitive

Deschideti carcasa de incarcare, iar telefonul, tableta sau PC-ul dvs. va afisa automat o fereastra pop-up pentru imperechere sau reconectare. Puteti conecta castile la doua dispozitive in acelasi timp si comuta automat intre cele doua dispozitive.

   

Audio care urmeaza

Sincronizati sunetul si imaginile video si audio, cu ajutorul modului cu latenta redusa, pentru a va cufunda in jocurile dvs. preferate.

   

Gasiti mai multe caracteristici in AI Life

Descarcati aplicatia HUAWEI AI Life pentru mai 

Specificatii tehnice


  • Model
    • Model
      FreeBuds 5
  • Specificatii tehnice
    • Tip
    • Versiune Bluetooth
      -
    • Tip conectivitate
      Bluetooth
    • Functii
      IP54
    • Autonomie
    • Culoare
    • Greutate
      Casca: 5.4 g
      Carcasa: 45 g
    • Altele
      Continut pachet: 1 x manual de utilizare
      1 x Carcasa incarcare
      1 x casti wireless
      1 x set varf auricular

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.