Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Jabra Casti bluetooth JAB7PROBK, Elite 7 Pro, Negru

Cod:

100-99172000-60


Cod intern: #2439583

  • Distribuie pe:
866,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Livrare gratuita


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Casti bluetooth JAB7PROBK, Elite 7 Pro, Negru de la Jabra

Casti bluetooth Jabra Elite 7 Pro, Negru Titan 

 

Lumea se schimba, iar noi avem nevoie de o tehnologie care sa tina pasul cu ea. Prin intermediul acestor casti cu otehnologie wireless  adevarata pentru a va oferi o calitate mai buna a sunetului, apeluri mai clare, timpi de ascultare mai lungi si mai multa flexibilitate in ceea ce priveste momentul, locul si modul de utilizare. Pe scurt, pentru a va oferi mai multa libertate.

Elite 7 Pro au fost proiectate cu cea mai avansata si de ultima generatie tehnologie de apeluri de pana acum, pentru a revolutiona complet viata in miscare. Va asteapta o lume intreaga de noi posibilitati.

 

 

 

Izolarea de lumea exterioara este grozava atunci cand va aflati intr-un tren aglomerat de metrou, dar ce se intampla atunci cand trebuie sa auziti ce se intampla pentru un minut? Tehnologia inteligenta HearThrough foloseste microfoanele incorporate pentru a capta sunetele din jurul dumneavoastra si a le reda in urechi, astfel incat sa puteti selecta sunetele care conteaza.

Atunci cand trebuie sa comandati o cafea sau sa traversati strada in siguranta, atingeti pur si simplu butonul castii pentru a lasa zgomotul din lumea reala sa intre, fara a scoate o casca.

 

 

Cu ajutorul cursoarelor reglabile din aplicatia Jabra Sound+, puteti alege nivelul perfect atat de ANC, cat si de HearThrough si apoi puteti folosi butonul de pe casti pentru a comuta instantaneu intre ele.

 

 

 Cu ajutorul  tehnologiei noastre ANC reglabila si tehnologia HearThrough, detineti controlul complet asupra modului in care auziti (sau nu) imprejurimile. Dupa ce ati decis cat de mult din lumea exterioara aveti chef sa lasati sa patrunda astazi, alegeti unul dintre cele cinci niveluri optimizate de experti ale ANC sau HearThrough in aplicatia Sound+, pentru un sunet potrivit, de fiecare data.

Un sunet excelent nu inseamna nimic fara confort. Elite 7 Pro au imbunatatit tehnologia si au redus dimensiunile, reproiectand adaptarea in interiorul urechii si adaugand orificii de eliberare a presiunii in functie de frecventa, pentru un confort maxim.

Cu 16% mai mici decat cele mai mici casti anterioare si exceptional de usoare, cu doar 5,4 g fiecare, aceste casti ultra-compacte ofera un confort maxim pentru o purtare maxima.

Elite 7 Pro dispune de o baterie reproiectata si de tehnologia noastra avansata de eficienta, care va ofera pana la 8 ore cu castile si pana la 30 de ore cu husa. Iar daca va prindeti in pana, o incarcare rapida de 5 minute va ofera pana la o ora de energie.

 

Specificatii tehnice


  • Model
    • Model
      JAB7PROBK
  • Specificatii tehnice
    • Tip
    • Raza de actiune
      10 m
    • Brand compatibil
      Universal
    • Versiune Bluetooth
      5.2
    • Tip conectivitate
      Bluetooth
    • Functii
      Microfon
      Izolare zgomot exterior
    • Timp incarcare
      2.5 ore
    • Autonomie
    • Culoare
    • Greutate
      5.5 g

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.