Luni - Vineri 9:00 - 18:00

JOYROOM Casti fara fir, in-ear, True Wireless JR-PB1, bluetooth 5.3, 8h, Alb

Cod:

33411


Cod intern: #2506549

  • Distribuie pe:
60,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Cost livrare in Bucuresti: 10,00 lei
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Casti fara fir, in-ear, True Wireless JR-PB1, bluetooth 5.3, 8h, Alb de la JOYROOM

Casti wireless Joyroom Jpods Series JR-PB1 TWS ENC IPX4 - alb

 

Castile fara fir Joyroom Jpods seria JR-PB1 sunt partenerul perfect de zi cu zi pentru iubitorii de sunet excelent. Ofera o calitate impresionanta a sunetului datorita diafragmei din grafen de 13 mm. Designul ergonomic asigura un confort exceptional de purtare , iar reducerea zgomotului ENC garanteaza apeluri clare chiar si in locuri zgomotoase. Cipul incorporat cu consum redus de energie permite pana la 8 ore de redare cu carcasa de incarcare . Castile sunt, de asemenea, rezistente la intemperii si va permit sa comutati fara probleme intre una si doua casti.

 

Circuit integrat cu consum redus de energie

Descoperiti o noua dimensiune a divertismentului cu castile wireless Joyroom Jpods Series JR-PB1. Circuitul integrat integrat cu consum redus de energie asigura 8 redare continua a muzicii. Aceasta inseamna ca va puteti bucura de muzica si podcasturile preferate pentru o lunga perioada de timp, fara sa va faceti griji ca bateria este descarcata.

Reducerea zgomotului apelului ENC

Castile Joyroom Jpods seria JR-PB1 sunt, de asemenea, unice datorita tehnologiei de reducere a zgomotului ENC. Datorita acestui fapt, apelurile telefonice devin clare, iar interlocutorul te aude clar, chiar si in medii zgomotoase. Acest lucru nu numai ca asigura confort, dar creste si calitatea apelurilor telefonice la nivel HD.

 

Membrana de grafen de 13 mm

In castile din seria Jpods JR-PB1, Joyroom foloseste o diafragma avansata din grafen cu un diametru de 13 mm. Datorita acestuia, veti experimenta calitatea incredibila a super basului HiFi. Fiecare nota si sunet vor fi reproduse cu precizie perfecta, oferindu-va o experienta muzicala de neuitat.

Bluetooth 5.3

Pentru iubitorii de muzica si film, stabilitatea conexiunii este cruciala. Castile Joyroom Jpods Series JR-PB1 sunt echipate cu Bluetooth 5.3, ceea ce inseamna un consum redus de energie, transmisie stabila si sincronizare audio si video fara intarzieri. Datorita acestui fapt, chiar si atunci cand vizionati filme pe un smartphone sau tableta, sunetul va fi intotdeauna perfect sincronizat.

Design ergonomic

Indiferent daca utilizati castile intr-un zbor lung sau in timpul unei sesiuni scurte de alergare, designul ergonomic al castilor Joyroom Jpods Series JR-PB1 va va oferi un confort de lunga durata. Se potrivesc perfect urechilor tale, fara a provoca niciun disconfort chiar si dupa o perioada lunga de purtare.

 

IPX4 rezistent la apa

Avem vesti bune pentru utilizatorii activi care nu se tem de ploaie sau transpiratie. Castile Joyroom Jpods Series JR-PB1 sunt certificate IPX4 impermeabile, ceea ce inseamna ca sunt rezistente la ploaie si transpiratie. Acum puteti asculta muzica preferata chiar si in timp ce alergati intr-o zi ploioasa.

Comutare usoara intre casti

Castile Joyroom Jpods Series JR-PB1 ofera comutare fara intreruperi intre casti simple si duble. Aceasta inseamna ca puteti folosi o singura casti atunci cand trebuie sa fiti constient de imprejurimile dvs. sau puteti asocia ambele pentru a va bucura de un sunet stereo complet.

Control tactil inteligent

Controlul castilor nu a fost niciodata atat de usor. Castile Joyroom Jpods Series JR-PB1 permit controlul tactil inteligent, ceea ce inseamna ca puteti reda/intrerupe muzica, puteti raspunde/incheia apeluri, respinge apeluri, schimba melodii si va activati asistentul vocal cu apasari usoare.

 

Cele mai importante avantaje ale castilor wireless Joyroom Jpods Series JR-PB1:

 

  • Ele ofera o calitate excelenta a sunetului . Diafragma din grafen de 13 mm ofera un bas impresionant la calitate HiFi.
  • Acestea garanteaza o purtare confortabila . Designul ergonomic asigura confort de lunga durata.
  • Conexiunile telefonice sunt clare . Datorita reducerii zgomotului ENC, interlocutorii te aud clar, chiar si in locuri zgomotoase.
  • Va puteti bucura de muzica preferata timp de 8 ore . Castile au incorporat un cip cu consum redus de energie.
  • Au rezistenta ridicata la conditiile meteorologice . Certificarea impermeabila IPX4 inseamna ca sunt rezistente la ploaie si transpiratie, perfecte pentru utilizare in aer liber.
  • Acestea asigura comutarea lina intre una si doua casti . Conexiunea imediata dupa deschiderea carcasei va permite sa utilizati liber una sau doua casti.
  • Ele sincronizeaza perfect sunetul si imaginea . Bluetooth 5.3 asigura consum redus de energie, transmisie stabila si fara intarzieri.

Specificatii tehnice


  • Model
    • Model
      JR-PB1
  • Specificatii tehnice
    • Tip
    • Raza de actiune
      10 m
    • Brand compatibil
      Universal
    • Versiune Bluetooth
      5.3
    • Tip conectivitate
      Bluetooth
    • Functii
      Rezistenta IPX4
    • Timp incarcare
      1.5 ore
    • Autonomie
    • Timp standby
      2 zile
    • Culoare
      Alb
    • Greutate
      38 g
    • Altele
      Material: ABS, PC

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.