Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Lenovo Casti wireless Go ANC Bluetooth Storm Grey

Cod:

GXD1C99239


Cod intern: #2098135

  • Distribuie pe:
731,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 12 luni


Livrare gratuita


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Casti wireless Go ANC Bluetooth Storm Grey de la Lenovo

Casti wireless Lenovo Go ANC, Bluetooth, Negru 

lenovo logo

 

Castile Lenovo Go Wireless ANC cu certificare Teams sunt concepute pentru a reduce zgomotul ambiental si a mentine productivitatea in timpul deplasarilor. Receptorul Bluetooth USB-A asigura o conexiune Bluetooth remarcabila. 

Cu certificarea Microsoft Teams si tehnologia de ultima generatie de anulare a zgomotului, atat cei care lucreaza la birou, cat si cei care lucreaza la distanta vor avea instrumentele necesare pentru a elimina distragerile si a se concentra pe munca lor - toate intr-un singur set de casti.

 

lenovo-go-wireless-anc-headset-01.jpg

 

Fara cabluri, fara griji

Oriunde v-ati afla, castile Lenovo Go Wireless ANC Headset va imbunatatesc experienta de apelare si de ascultare. Aceasta casca certificata Microsoft Teams se mandreste cu tehnologia avansata de anulare activa a zgomotului (ANC) si de anulare a zgomotului ambiental (ENC). Acum, totul suna mai clar si mai clar, indiferent de zgomotul de fond. Proiectata pentru laptopurile Intel® Evo™, casca Lenovo Go Wireless ANC Headset poate contribui, de asemenea, la optimizarea comunicarii, productivitatii si colaborarii pe laptopurile Intel® Evo™ cu Bluetooth nativ.

 

lenovo-go-wireless-anc-headset-02.jpg

 

Cand treceti de la un apel la altul, detineti intotdeauna controlul cu acest set de casti fara fir certificat pentru Microsoft Teams. Prin simpla apasare a unui buton, aveti acces rapid si usor la platforma de colaborare preferata pentru a va alatura unei sedinte, a lua legatura cu colegii, a ramane la curent si multe altele. Instantaneu, oriunde v-ati afla.

 

lenovo-go-wireless-anc-headset-03.jpg

 

Experimentati adevarata libertate

Bucurati-va de posibilitatea de a lucra cu adevarat de oriunde datorita tehnologiei avansate ANC si ENC, a unei raze de actiune wireless de 30 m si a unei autonomii a bateriei de pana la 35 de ore. Deoarece ANC reduce zgomotul din jurul tau, tot ceea ce asculti suna foarte clar, in timp ce ENC elimina zgomotele de fond enervante, astfel incat oricine vorbeste te poate auzi tare si clar, de fiecare data.

 

lenovo-go-wireless-anc-headset-04.jpg

 

Conceput pentru a nu va ingreuna

Cu castile ideale, le puteti purta toata ziua fara agitatie sau disconfort. Ar trebui sa dispuna de comenzi laterale intuitive pentru a regla volumul, pentru a dezactiva sau a prelua apeluri si pentru a reda sau a pune pe pauza muzica. De asemenea, ar trebui sa fie reglabila, astfel incat sa o puteti purta pe partea stanga sau dreapta. Si sa fie prevazut cu indicatoare LED convenabile pe casti. Aceasta casca wireless premium indeplineste toate aceste cerinte si chiar mai mult.

Specificatii tehnice


  • Model
    • Model
      Go ANC
  • Specificatii tehnice
    • Tip
    • Raza de actiune
      Pana la 10 m
    • Brand compatibil
      PC
      Smartphone
    • Versiune Bluetooth
      -
    • Tip conectivitate
      Bluetooth
    • Autonomie
    • Culoare
      Gri
    • Greutate
      230 g
    • Altele
      Continut pachet
      1 x casti wireless

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.