Luni - Vineri 9:00 - 18:00

ONIKUMA T37, Bluetooth 5.3, Autonomie de pana la 10 ore, Alb\Portocaliu

Cod:

36335


Cod intern: #2535358

  • Distribuie pe:
Produsul nu mai este activ in oferta PCOne

Iti recomandam alte produse similare din categoria Casti bluetooth

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0374 477 112.

Descriere T37, Bluetooth 5.3, Autonomie de pana la 10 ore, Alb\Portocaliu de la ONIKUMA

Descoperiti o noua dimensiune a sunetului si confortului cu castile ONIKUMA T37 TWS! Datorita tehnologiei inovatoare Air Conduction, sunetul este transmis direct la urechi, permitandu-va sa va bucurati de sunet natural. Acestia accepta Bluetooth 5.3, care asigura o conexiune neintrerupta la dispozitivul dvs. Sunt usoare si compacte, ceea ce le face perfecte pentru calatorii sau in timpul activitatilor fizice.

Onikuma/T37-TWS-Alb/4

O noua era a sunetului

Tehnologia Air Conduction va permite sa transmiteti sunetul direct catre ureche prin conducerea acestuia prin oasele temporale. Aceasta inseamna ca veti experimenta sunetul intr-un mod complet nou - clar, echilibrat si extrem de captivant. Aceasta este o solutie ideala pentru persoanele active care doresc sa fie in contact cu imprejurimile lor in timp ce asculta muzica lor preferata.

Onikuma/T37-TWS-Alb/7

Conexiune stabila

Va ingrijoreaza problemele de conexiune sau intarzierile audio? Inutil! Castile folosesc cea mai recenta versiune a tehnologiei Bluetooth 5.3, care garanteaza o conexiune mai stabila si mai rapida cu dispozitivul selectat. De asemenea, ofera o latenta uimitor de scazuta, de doar 85 ms. Datorita acestui lucru, va puteti bucura de sunet si imagine perfect sincronizate in timp ce vizionati filme sau jucati jocuri.

Onikuma/T37-TWS-Alb/1

Ascultati muzica fara intrerupere

Indiferent daca calatoriti, faceti o plimbare sau doar va relaxati acasa, ONIKUMA T37 va fi intotdeauna gata sa va ofere o calitate fantastica a sunetului. Castile ofera pana la 10 ore de functionare neintrerupta, astfel incat sa va puteti bucura de muzica sau podcast-urile preferate pentru o lunga perioada de timp, fara sa va faceti griji cu privire la incarcare. Incarcarea acestora nu va va lua mult timp - dupa 2 ore vor fi din nou gata de functionare.

Onikuma/T37-TWS-Alb/5

Specificatii tehnice


  • Model
    • Model
      36335
  • Specificatii tehnice
    • Tip
    • Raza de actiune
      10 m
    • Versiune Bluetooth
      5.3
    • Timp incarcare
      2 ore
    • Autonomie
    • Culoare
      Alb
    • Altele
      Capacitatea bateriei: 85 mAh

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.