Luni - Vineri 9:00 - 18:00

QCY HT07 ANC, Bluetooth 5.2, Autonomie de pana la 8 ore, Alb

Cod:

37475


Cod intern: #2535352

  • Distribuie pe:
117,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Cost livrare in Bucuresti: 10,00 lei
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere HT07 ANC, Bluetooth 5.2, Autonomie de pana la 8 ore, Alb de la QCY

Cautati casti confortabile care sa va satisfaca nevoile? Ce zici de QCY HT07? Acest model wireless asigura timp de functionare lung, calitate audio excelenta si calitate exceptionala a apelurilor telefonice. Echipat cu microfoane ENC cu anulare a zgomotului si 4 moduri de reducere a zgomotului ANC, va va permite sa va izolati de lumea exterioara. Nivelul scazut de latenta va multumi, de asemenea, multi jucatori! Vezi ce mai au de oferit!

Sunet fantastic

 

Driverele dinamice din biofibra de 10 mm sunt responsabile pentru calitatea audio ridicata. Acestea asigura o reproducere precisa a sunetului, precum si un sunet perfect echilibrat de tonuri joase, medii si inalte. In plus, HT07 este perfect daca ascultati des podcasturi, carti audio sau efectuati apeluri telefonice - sunetul vocii este clar, expresiv si detaliat.

4 moduri de reducere a zgomotului

 

Castile HT07 se vor adapta la tine! Reducerea zgomotului ANC va va permite sa va izolati de lumea exterioara si sa va concentrati doar pe muzica sau podcasturile pe care le ascultati! Exista pana la 4 moduri la dispozitia dumneavoastra, adaptate nevoilor dumneavoastra. Modul interior elimina efectiv zgomotele precum conversatiile, televizorul puternic etc. In modurile Naveta si in aer liber, vei uita ca te afli la o statie zgomotoasa sau o strada zgomotoasa. Modul anti-vant va reduce zgomotul enervant al vantului la minimum, de exemplu in timpul rularii.

Conexiune Bluetooth de incredere

 

Bluetooth versiunea 5.2 este responsabila pentru functionarea fara fir. Garanteaza o transmisie stabila fara interferente la o distanta de pana la 10 metri! Nivelul de latenta este de doar 0,08 secunde, ceea ce inseamna ca va veti bucura de sincronizarea perfecta a sunetului si imaginii! Joaca jocuri dinamice si bate noi recorduri!

Vorbeste liber

 

HT07 este un model care foloseste un algoritm inteligent pentru a se asigura ca apelurile tale telefonice merg fara probleme! Castile sunt echipate cu 6 microfoane ENC cu anulare a zgomotului care capteaza cu precizie vocea, reducand in acelasi timp eficient zgomotele din exterior. Emiteti online? Sau poate vorbiti des la telefon? Interlocutorii tai vor auzi intotdeauna clar tot ce ai de spus!

Antreneaza-te in ritmul tau preferat

 

Castile tin pasul chiar si cu cei mai activi utilizatori! Nivelul lor de rezistenta este IPX8, ceea ce inseamna ca nu le este frica de picaturi de transpiratie sau ploaie, asa ca ii poti duce la cel mai greu antrenament fara nicio grija. Nu renunti sa alergi nici macar in timpul unei ploaie? Grozav! Castile te pot insoti chiar si atunci!

Timp lung de lucru

 

Nu va puteti imagina ca calatoriti fara muzica? Nici noi! De aceea, castile sunt echipate cu o baterie eficienta care permite pana la 32 de ore de functionare wireless! In functie de modul selectat, le poti folosi aproximativ 4 ore vorbind la telefon sau aproximativ 7-8 ore ascultand melodiile tale preferate. Carcasa de incarcare va va permite sa reumpleti energia castilor de trei ori.

Mai multe posibilitati cu aplicatia

 

Folosind aplicatia QCY, puteti personaliza functionarea castilor dumneavoastra. Care sunt posibilitatile? De acolo puteti regla valorile EQ, echilibrul sunetului si puteti seta functionarea panoului tactil in functie de preferintele dvs. Aplicatia functioneaza cu sisteme Android si iOS, oferind o compatibilitate larga.

Confort total de utilizare

 

Acesta nu este sfarsitul avantajelor! O singura casti cantareste doar 4,4 g, asa ca chiar si utilizarea pe termen lung nu va provoca niciun disconfort. Mai mult, orificiile acustice sunt conectate pentru a asigura echilibrul presiunii aerului. Ce inseamna? Confort exceptional si sunet fantastic!

Specificatii tehnice


  • Model
    • Model
      37475
  • Specificatii tehnice
    • Tip
    • Raza de actiune
      10 m
    • Brand compatibil
      iOS
      Android
    • Versiune Bluetooth
      5.2
    • Tip conectivitate
      Bluetooth
    • Autonomie
    • Culoare
      Alb
    • Altele
      Continut pachet: 1 x Casti
      1 x Carcasa de incarcare
      1 x Cablu de incarcare
      3 x Perechi de dopuri din silicon

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.