Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Remax Căşti PD-BT888, bluetooth 5.0, 2.5h, Alb

Cod:

36089


Cod intern: #2506534

  • Distribuie pe:
53,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Cost livrare in Bucuresti: 10,00 lei
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Căşti PD-BT888, bluetooth 5.0, 2.5h, Alb de la Remax

Căști Gen-4 REMAX PD-BT888 (alb)

Lăsați muzica să vă însoțească în orice situație. Căștile Gen-4 REMAX PD-BT888 vă vor permite să vă bucurați de o calitate excelentă a sunetului. Microfonul încorporat permite conversații clare și clare, indiferent unde vă aflați, iar acestea sunt ușor de utilizat cu ajutorul panourilor tactile intuitive. Au o durată de funcționare de până la 2,5 ore la o singură încărcare, iar designul ergonomic garantează un confort maxim.

Remax/PD-BT888/1

Conexiune stabilă

Bucurați-vă de libertatea wireless! Căștile utilizează tehnologia Bluetooth 5.0, care este responsabilă pentru o conexiune stabilă cu dispozitivul ales de dvs. Împerecherea căștilor este o joacă de copii și nu va fi o problemă pentru dvs. Tot ce trebuie să faceți este să le conectați o singură dată la dispozitiv și, de fiecare dată când le scoateți din carcasă, se vor conecta automat.

Remax/PD-BT888/2

Confortul la care visați

Ascultați melodiile preferate fără să vă faceți griji cu privire la disconfort. Designul ergonomic al căștilor a fost creat cu gândul la confortul dvs. Cu o adaptare precisă la forma urechilor, căștile se așează perfect în ureche, asigurând stabilitate și confort, chiar și în timpul mișcărilor intense.

Remax/PD-BT888/3

Până la 2,5 ore de funcționare

Datorită bateriei încorporate de 300 mAh, puteți asculta muzica preferată timp de până la 2,5 ore cu o singură încărcare. Acest lucru este ideal pentru călătorii scurte, antrenamente sportive sau pentru deplasarea zilnică. Iar atunci când bateria se termină, este nevoie de doar o oră pentru a reîncărca complet căștile și a fi gata pentru mai multe ore de divertisment audio.

Remax/PD-BT888/4

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.