Luni - Vineri 9:00 - 18:00

SKULLCANDY Casti Audio In-Ear Rail True Wireless, Bluetooth, Negru

Cod:

S2RLW-Q740


Cod intern: #2434678

  • Distribuie pe:
401,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Cost livrare in Bucuresti: Gratuita
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Casti Audio In-Ear Rail True Wireless, Bluetooth, Negru de la SKULLCANDY

Casti Audio In-Ear, Skullcandy Rail True Wireless, Bluetooth, True Black 

 

 

Misiune indeplinita.

Va prezentam Rail, noua noastra familie emblematica de casti cu tehnologia Skull-iQ Smart Feature Technology®. Am creat Rail cu un set simplu de cerinte de design - trebuia sa fie cea mai buna familie de casti cu cel mai bun sunet, cel mai frumos, cel mai confortabil si cel mai inteligent produs vreodata si trebuia sa se imbunatateasca cu timpul. Bine ati venit in viitorul sunetului de viitor.

   

Foloseste-ti cuvintele.

Rail este construit cu Skull-iQ, o tehnologie puternica care ruleaza functii vocale inovatoare si permite noi actualizari prin intermediul aplicatiei Skull-iQ. Comenzile vocale hands-free sunt disponibile in mai multe limbi. Prin simpla initiere a unei solicitari cu "Hei Skullcandy...", puteti controla playerele media, va puteti chema asistentul (inclusiv Alexa si iHeart), puteti accesa Spotify® sau chiar puteti face o fotografie.

   

Sunetul stiintei

Rail ofera un sunet puternic si detaliat cu difuzoare de calitate superioara si geluri de ureche proiectate ergonomic pentru o potrivire super-confortabila, care izoleaza zgomotul. Personal Sound by Mimi regleaza sunetul in functie de auzul tau individual, iar Clear Voice Smart Mic foloseste inteligenta artificiala pentru a-ti izola vocea si a reduce zgomotul de fond.

   

Nu pierdeti niciodata un apel, nu pierdeti niciodata un amic.

Imperecherea in mai multe puncte face posibila imperecherea castilor cu doua dispozitive in acelasi timp, astfel incat, daca va suna telefonul in timp ce va uitati la un film pe laptop, conexiunea se va schimba automat, astfel incat sa puteti prelua apelul. Rail vine, de asemenea, cu tehnologia de gasire Tile incorporata. Daca o casca este ratacita, puteti pur si simplu sa o "sunati" din aplicatia gratuita Tile.

   
Petrecem sute de ore pentru a proiecta, testa si perfectiona fiecare produs Skullcandy in sediul nostru din Park City, Utah. Dar inginerii nostri nu sunt tehnicienii obisnuiti care poarta halate de laborator. Sunt oameni care iubesc muzica. Ei traiesc pentru aventura. Si stiu cum este sa lucrezi in miscare. Probabil ca seamana foarte mult cu tine.

Specificatii tehnice


  • Model
    • Model
      S2RLW-Q740
  • Specificatii tehnice
    • Tip
    • Raza de actiune
      10 m
    • Brand compatibil
      Universal
    • Versiune Bluetooth
      5.2
    • Tip conectivitate
      Bluetooth
    • Functii
      Activare vocala
      Iluminare LED
      Izolare zgomot exterior
    • Autonomie
    • Culoare
    • Greutate
      49.3 g
    • Altele
      Certificare IP55

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.