Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Casti Soundmagic P23BT over-ear Bluetooth 5.0 cu cablu Negru

Cod:

6949379002441


Cod intern: #2470309

  • Distribuie pe:
255,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Cost livrare in Bucuresti: Gratuita
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Casti Soundmagic P23BT over-ear Bluetooth 5.0 cu cablu Negru de la SoundMagic

SoundMAGIC P23BT
 
Căști fără fir cu tehnologie Bluetooth 5.0 și reducere a zgomotului CVC
 

 
 
Conectivitate wireless - conexiune stabilă ca un cablu
 
P23BT este echipat cu cip Qualcomm QCC3034, care combină o stabilitate excelentă, sunet de înaltă rezoluție și o latență mai mică. Nu contează dacă ascultați muzică, vizionați filme sau jucați un joc - utilizarea fără probleme este asigurată.
 
 
Pune-ți căștile și treci pe scenă
 
Protocolul audio APTX HD vă permite să ascultați muzică de înaltă rezoluție, astfel încât să nu pierdeți cel mai mic detaliu sau nuanță al melodiilor preferate. P23BT este ca scena dvs. privată de concert.
 
 
Apeluri vocale clare, clare
 
Folosind tehnologia avansată de reducere a zgomotului ambiental CVC8.0, căștile recunosc automat mediul și elimină zgomotul din jur, asigurându-se că fiecare apel vocal este clar.
 
 
Sunet stereo mai realist
 
Driverul dinamic de 40 mm oferă un răspuns excelent la frecvență joasă, un sunet bogat și un sunet dinamic complet pentru o experiență de ascultare și mai bună în timp ce joci sau asculți muzică.
 
 
10 minute de încărcare pentru 5 ore de muzică
 
P23BT are o baterie eficientă de 400 mAh la bord, susținută de un circuit de alimentare cu energie, astfel încât o oră de încărcare asigură aproximativ 60 de ore de ascultare fără fir.
 
 
Bluetooth sau conexiune clasică prin cablu
 
P23BT poate fi transformat oricând într-o cască profesională de gaming prin conectarea cablului la un microfon inclus în set.
 
 
Control la atingere ușor
 
Partea din spate a căștii din stânga este o zonă de control tactil care vă permite să controlați funcții precum: redarea muzicii, reglarea volumului, pornirea/oprirea, resetarea căștilor, răspunsul/respingerea apelurilor vocale și activarea asistentului vocal.
 
 
Conexiune cu o singură atingere
 
Doar aduceți smartphone-ul dvs. compatibil NFC aproape de spatele căștilor pentru a le asocia rapid și ușor cu Bluetooth.
 
 
Bandita finisata cu silicon
 
Banda pentru cap P23BT este finisată cu un material siliconic prietenos cu pielea, care nu este doar moale și delicat, ci și durabil.
 
 
Compatibilitate largă
 
Căștile oferă conexiune wireless sau folosind cablul inclus. De asemenea, oferă o conexiune rapidă și stabilă la smartphone-uri, tablete, laptopuri sau computere desktop, precum și alte dispozitive, garantând o experiență de ascultare excelentă cu orice sursă audio.
 
 
Inclus:
 

Specificatii tehnice


  • Model
    • Model
      P23BT
  • Specificatii tehnice
    • Tip
    • Raza de actiune
      13 m
    • Brand compatibil
      Universal
    • Versiune Bluetooth
      5.0
    • Tip conectivitate
      Bluetooth
    • Functii
      Efectuarea apelurilor
    • Autonomie
    • Timp standby
      50 minute
    • Culoare
    • Greutate
      156 g

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.