Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Casti Asus ROG Strix Fusion 300 II RGB, USB-C, Black

Cod:

90YH02X3-B2UA00


Cod intern: #1675709

  • Distribuie pe:
488,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Cost livrare in Bucuresti: Gratuita
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Casti ROG Strix Fusion 300 II RGB, USB-C, Black de la Asus

Căști gaming ASUS ROG Fusion II 300, RGB, Hi-Res ESS 9280 Quad DAC™, microfoane AI Beamforming cu AI Noise Cancelation, difuzoare ASUS Essence 50mm, compatibile PC-uri, PlayStation® 5, Nintendo Switch™, USB-C/USB 2.0, iluminare Aura Sync

·         ESS 9280 de înaltă rezoluție ESS 9280 cu tehnologie Quad DAC™ pentru un sunet de gaming realist și de neegalat

·         Sunetul surround virtual 7.1 cu drivere ASUS Essence de 50 mm oferă bas puternic și sunet captivant și realist imersiv

·         Microfoane AI Beamforming cu AI Noise Cancelation pentru o comunicare vocală foarte clară în timpul jocului

·         Varietate de opțiuni de personalizare cu efecte de iluminare prestabilite și peste 16,8 milioane de lumini RGB multicolore

·         Design confortabil și ușor, cu pernuțe ergonomice pentru urechi pentru o potrivire perfectă

·         Conectori USB-C® și USB-A pentru compatibilitate cu PC-uri, Mac-uri, PlayStation®, Nintendo Switch™ și dispozitive mobile

 

 

 

Sunet imersiv. Comunicare clară.

Căștile de gaming ROG Fusion II 300 păstrează designul iconic al cupei pentru urechi din seria ROG Strix Fusion și îl amplifică cu un sunet surround virtual 7.1, un ESS 9280 Quad DAC™ de înaltă rezoluție și drivere ASUS Essence de 50 mm, pentru a oferi un sunet imersiv și realist, cu un bas puternic. Microfoanele AI Beamforming Microphones cu AI Noise Cancelation asigură o comunicare impecabilă în joc în timpul luptei.

 

 

ESS 9280 Quad DAC de înaltă rezoluție ESS 9280

Fusion II 300 ridică lucrurile la un nivel superior cu ESS 9280 Quad DAC, care oferă procesare audio fără pierderi. Fiecare DAC își dedică puterea de procesare unui subset al gamei de frecvențe audibile - pe frecvențe joase, medii, înalte și ultra-înalte - rezultând un sunet clar.

 

 

SNR ridicat pentru audio pozițional

ROG Fusion II 300 sunt concepute pentru jocurile RPG și FPS. Căștile ating un SNR fără precedent de 130 dB - o specificație de neatins de căștile cu un singur DAC. În plus, driverele lor exclusive ASUS Essence de 50 mm și camerele lor etanșe oferă un bas profund și puternic, astfel încât să poți localiza cu precizie originea focurilor de armă sau a exploziilor de pe câmpul de luptă și să experimentezi o imersiune maximă în jocuri.

 

 

Sunet surround virtual 7.1

Sunetul surround virtual 7.1 avansat optimizează sunetul în orice joc pentru un sunet pozițional realist. Fusion II 300 includ, de asemenea, tehnologia exclusivă ROG Hyper-Grounding pentru un sunet pur și realist. Pregătește-te să auzi totul ca și cum te-ai afla chiar în mijlocul acțiunii - totul doar prin simpla apăsare a unui buton. Nu este nevoie de dongle sau software!

 

 

Tehnologie Hyper-Grounding

Tehnologia exclusivă ROG Hyper-Grounding utilizează o placă de circuite imprimate cu mai multe straturi și o dispunere specială pentru a preveni interferențele electromagnetice, asigurându-te că tot ceea ce auzi este un sunet pur, fără zgomot.

 

 

 

Microfoane AI Beamforming cu anulare a zgomotului prin AI

Fusion II 300 nu se bazează pe un microfon boom. În schimb, utilizează microfoane AI Beamforming ascunse, pentru a oferi o comunicare vocală de înaltă calitate, confortabilă și stilată. Microfoanele certificate Discord- și TeamSpeak creează o zonă acustică care vizează gura ta, filtrând în același timp zgomotul de fond care distrage atenția din alte direcții pentru a asigura o captare clară a vocii.

 

 

Această funcție integrată AI Noise Cancelation reduce cu până la 95% peste 500 de milioane de tipuri de zgomote de fond, cum ar fi discuțiile, zgomotele de la tastatură și clicurile de mouse.

*Suportă conexiuni USB-C® și USB-A.

 

 

Control instantaneu la îndemâna ta

 

 

Iluminare ASUS Aura RGB

Arată-ți stilul cu iluminarea personalizabilă Aura RGB. Alege din peste 16,8 milioane de combinații de culori și șase efecte de iluminare presetate prin intermediul Armoury Crate.

static respirație stroboscop muzică ciclu de culori curcubeu

 

 

Compatibilitate multiplatformă

Conectivitatea USB-C® și USB-A* asigură compatibilitatea deplină cu PC-urile, Mac-urile, PlayStation® 4 și 5, Nintendo Switch™ și dispozitivele mobile.

*Este necesară utilizarea dongle-ului adaptor USB-C la USB-A inclus în pachet.

DESKTOP LAPTOP NINTENDO SWITCH NINTENDO SWITCH CONSOLĂ TELEFONICĂ

 

 

Create pentru confort

Proiectate pentru a asigura un maraton de jocuri confortabil, ROG Fusion II 300 cântăresc doar 310 grame și sunt prevăzute cu cupe ergonomice pentru urechi care se potrivesc îndeaproape cu unghiul natural al urechilor tale, pentru o potrivire perfectă. De asemenea, includ două tipuri de pernuțe pentru urechi pentru o senzație diferită.

Pernuțele de urechi ROG Hybrid

Cupele pentru urechi din plasă cu țesătură groasă și respirabilă, cu o potrivire conturată, asigură sesiuni de jocuri maraton confortabile.

Pernuțe pentru urechi din piele ROG Protein

Cupele pentru urechi subțiri și moi din piele 100% proteică asigură o izolare excelentă a zgomotului și un confort imbatabil.

 

 

Specificatii tehnice


  • Model
    • Model
      ROG Strix Fusion 300
  • Specificatii tehnice
    • Tip
    • Frecventa de raspuns
      20Hz - 40kHz
    • Diametru difuzoare
    • Impedanta
      32 Ohm
    • Microfon
      Da
    • Intensitate sunet
      130 dB
    • Lungime cablu
      1.5 m
    • Culoare
      Mov
    • Altele
      MICROFON: Frecventa raspuns 100Hz -10kHz
      Altele Noise-canceling

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.