Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Casti Asus gaming Cetra II Core negre

Cod:

90YH02V0-B2UA00


Cod intern: #632296

  • Distribuie pe:
406,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Cost livrare in Bucuresti: Gratuita
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Casti gaming Cetra II Core negre de la Asus

Căști gaming in-ear ASUS ROG Cetra II Core, difuzoare ASUS Essence din cauciuc cu silicon lichid (LSR), 3.5 mm, compatibilitate pentru PC-uri, laptopuri, telefoane mobile, ROG Phone 5, PlayStation 5, Xbox Series X/S și Nintendo Switch

  • Driverele inovatoare din cauciuc cu silicon lichid (LSR) oferă o performanța stabilă a difuzoarelor, cu bași incredibil de puternici și sunet optimizat pentru jocuri.
  • Conector pentru cablu la 90° care oferă confort sporit pentru jocurile mobile.
  • Carcasă metalică ușoară care oferă un aspect atractiv și rezistență la zgârieturi, elevând estetica și durabilitatea exteriorului.
  • Design ergonomic cu capace și aripioare de fixare ultra moi din LSR pentru purtare confortabilă
  • Conector de 3,5 mm care oferă suport multiplatformă, inclusiv compatibilitate cu telefoane mobile, PC-uri, Mac-uri, PlayStation® 5, Xbox Series X/S și Nintendo Switch™

 

 

 

Sunet incredibil, jocuri captivante

Căștile de gaming intra-auriculare ROG Cetra II Core sunt echipate cu drivere ASUS Essence fabricate din cauciuc cu silicon lichid (LSR) pentru o calitate impecabilă a sunetului. Căștile permit utilizatorilor să se bucure de un sunet din clasa de gaming pe o largă varietate de platforme, incluzând compatibilitate cu PlayStation® 5, Xbox Series X/S, ROG Phone 5, telefoane mobile, PC-uri, Mac-uri și Nintendo Switch™. Capacele și aripioarele de fixare incluse sunt fabricate tot din LSR, pentru un plus de confort.

 

Drivere ASUS Essence din cauciuc cu silicon lichid

Fabricate din materialul de ultimă generație LSR, driverele ASUS Essence ale căștilor ROG Cetra II Core oferă o performanță mai stabilă a difuzoarelor și bași incredibil de puternici. Cu un sunet optimizat pentru jocuri, te vei bucura de o experiență audio incredibil de imersivă și de detaliată  în timp ce joci jocurile tale favorite.

 

Unghiul ideal pentru jocuri mobile

ROG Cetra II Core vine cu un conector la 90° care menține cablul căștilor într-o poziție care nu incomodează, îmbunătățind confortul în timpul jocurilor jucate pe dispozitive mobile.

 

Design pentru confortul tău.

O purtare perfect confortabilă

Capacele și aripioarele de fixare incluse sunt fabricate din cauciuc cu silicon lichid și oferă o textură ultra moale pentru un confort suplimentar în timpul sesiunilor de gaming extinse. Designul capacelor este ușor înclinat în față pentru o potrivire îmbunătățită și fiecare capac are un mic bumb la bază pentru fixarea în ureche. Aceste elemente de design ergonomice ale ROG Cetra II Core îmbunătățesc izolarea fonică și oferă maximum de confort și o potrivire perfectă pentru cele mai bune experiențe în timpul jocurilor.

 

Carcasă ușoară și durabilă din aluminiu

Fabricate din aluminiu lustruit și ușor, ROG Cetra II Core au un aspect elegant care este complementat de rezistența la zgârieturi, o estetică elevată și o durabilitate deosebită.

 

Control instantaneu la îndemână

Controalele de pe cablu facilitează ajustarea volumului, redarea sau oprirea sunetului sau activarea modurilor ANC sau Ambient.

 

1. Volum sus

2. Redare / Pauză

3. Volum jos

Compatibilitate largă multiplatformă

ROG Cetra II Core au un conector de 3,5 mm care suportă o largă varietate de dispozitive, oferind compatibilitate cu ROG Phone 5, Nintendo Switch™, PlayStation® 5, Xbox One™, Xbox Series X/S, telefoane mobile, PC-uri și Mac-uri, ceea ce le permite gamerilor să se bucure de experiențe audio captivante pe platforma preferată de ei.

 

Casetă de transport inclusă pentru portabilitate suplimentară 

ROG Cetra II Core vin cu o casetă compactă de transport pentru stocare facilă atunci când le iei după tine. Sunt incluse trei dimensiuni ale capacelor și aripioarelor de fixare, precum și o pereche de capace fabricate din spumă, astfel încât vei obține cu siguranță o potrivire perfectă în ureche, care este confortabilă și sigură.

 

Specificatii tehnice


  • Specificatii tehnice
    • Tip
    • Frecventa de raspuns
      20 Hz- 20000 Hz
    • Diametru difuzoare
    • Impedanta
      32 Ω
    • Microfon
      Da
    • Lungime cablu
      1.2m
    • Culoare

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.