Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Casti Dell wireless WL7022 Premier, Active Noise Cancelation, Negru

Cod:

520-AATN


Cod intern: #1264210

  • Distribuie pe:
1.197,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 12 luni


Livrare gratuita


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Casti wireless WL7022 Premier, Active Noise Cancelation, Negru de la Dell

Casti wireless Dell Premier, Active Noise Cancelation, Negru

 

Claritate audio exceptionala cu functii de anulare activa a zgomotului la cerere

Participati la apeluri toata ziua fara probleme, cu o claritate audio superba si un sunet stereo de inalta calitate. Functia de anulare activa a zgomotului la cerere va permite sa blocati zgomotul ambiental si sa ramaneti concentrat asupra conversatiilor dvs. Dezactivarea functiei de anulare activa a zgomotului va ofera optiunea de a ramane conectat la mediul inconjurator, chiar si cu castile pornite.

 

Functii intuitive si comenzi inteligente pentru apeluri

 

Functii intuitive si comenzi inteligente pentru apeluri

Functii intuitive de apel: Senzorii inteligenti dezactiveaza automat apelurile atunci cand scoateti castile si reluati apelul cand il puneti din nou.

Acces facil la functiile de apel: Raspundeti la apeluri, reglati volumul, reapelati si dezactivati/activati sunetul din mers, cu comenzi convenabile pentru apeluri de pe casti.

Poarta-l in felul tau: optimizat pentru confort pe tot parcursul zilei si claritate audio; microfonul poate fi reglat cu usurinta la stanga sau la dreapta, indiferent de partea pe care o preferati.

Protectia auzului: aceasta functie detecteaza automat zgomotele puternice bruste si previne varfurile audio pentru a va proteja auzul.

Confirmati-va starea dintr-o privire: indicatorul luminos de stare de pe dongle-ul USB va informeaza daca sunteti in sunet sau intr-un apel.

Instructiuni vocale in timp real: Alertele audio imbunatatite anunta automat starea conexiunii, timpul de convorbire si starea sunetului.

Bucurati-va de confort pe tot parcursul zilei si usurinta in utilizare

 

Bucurati-va de confort pe tot parcursul zilei si usurinta in utilizare

Confortabil si sigur: castile din piele si o bentita ajustabila din piele ofera ore intregi de confort cu o potrivire sigura.

Incarcare usoara: Incarcati-va castile asezandu-le pe suportul de incarcare sau conectandu-le la computer prin cablul USB.

Integrare perfecta: comutati usor si convenabil printr-o multitudine de dispozitive, inclusiv laptopuri, tablete si smartphone-uri.

Impachetati rapid: castile pliabile va permit sa va impachetati cu usurinta, iar husa inclusa va protejeaza castile din mers.

Casti Dell Premier Wireless ANC – WL7022

 

Specificatii tehnice


  • Model
    • Model
      520-AATN
  • Specificatii tehnice
    • Tip
    • Microfon
      Da
    • Culoare
    • Altele
      Noise cancelling
    • Greutate
      155 g

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.