Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Casti HAVIT Casti H2590BT PRO Wireless Bluetooth Negru

Cod:

33584


Cod intern: #2410240

  • Distribuie pe:
57,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Cost livrare in Bucuresti: 10,00 lei
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Casti Casti H2590BT PRO Wireless Bluetooth Negru de la HAVIT

Căști fără fir Bluetooth Havit H2590BT PRO (negru)

Bucurați-vă de o calitate excelentă a sunetului HD. Căștile wireless Havit H2590BT Pro vă permit să redați muzică nu numai prin Bluetooth 5.1, ci și printr-un cablu AUX de 3,5 mm sau de pe un card micro SD. Aceștia acceptă și FM, iar timpul lor de funcționare ajunge la 3-4 ore la o singură încărcare. În același timp, sunt extrem de confortabile, precum și durabile. De asemenea, se disting prin designul pliabil și microfonul încorporat.

12Havit/H2590BT-PRO/6

Drivere dinamice și microfon încorporat

Descoperă din nou melodiile tale preferate. Căștile dispun de drivere dinamice de 40 mm care oferă un sunet clar și un bas îmbunătățit și profund. În plus, designul atent al lui H2590BT Pro izolează perfect sunetele din exterior, permițându-vă să vă concentrați pe deplin asupra frumuseții melodiilor pe care le redați. La rândul său, microfonul încorporat vă permite să efectuați apeluri - nu mai țineți mâna în buzunar pentru smartphone-ul dvs.

12Havit/H2590BT-PRO/2

Timp lung de lucru

Bateria încorporată de 200 mAh face căștile să funcționeze aproximativ 3-4 ore la o singură încărcare. Dacă doriți, le puteți conecta și la dispozitivul la alegere cu un cablu AUX și le puteți folosi cu fir - astfel încât să fiți sigur că nu se vor descărca în cel mai puțin moment oportun.

12Havit/H2590BT-PRO/3

Confort de utilizare

Căștile au fost create având în vedere chiar și cei mai pretențioși utilizatori. Căștile moi se potrivesc perfect urechilor și izolează zgomotele externe, permițându-vă să vă concentrați pe deplin asupra frumuseții muzicii. Banda pentru cap a modelului H2590BT Pro poate fi ajustată pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastră. În plus, le puteți plia pentru transport și depozitare ușoară a căștilor.

12Havit/H2590BT-PRO/8

Specificatii tehnice


  • Model
    • Model
      H2590BT PRO
  • Specificatii tehnice
    • Tip
    • Frecventa de raspuns
      20 Hz - 20 kHz
    • Impedanta
      32 Ω ± 15%
    • Microfon
      Nu
    • Intensitate sunet
      110 dB ± 3 dB la 1kHz, 1mW
    • Culoare
    • Altele
      Timp de încărcare:Aprox. 2-3 ore
      Timp de vorbire:Aprox. 3-4 ore
    • Greutate
      150 g

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.