Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Compresor 70mai Auto Eco Midrive TP04

Cod:

6971669781170


Cod intern: #631159

  • Distribuie pe:
126,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni 12 luni persoane juridice


Cost livrare in Bucuresti: 10,00 lei
Cost livrare in tara: 19,90 lei
(costul include kg suplimentare, in limita a 6 kg) (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Compresor Auto Eco Midrive TP04 de la 70mai

Compresor Auto Eco 70Mai Midrive TP04 

 

 

 

Cel mai compact compresor al nostru pana acum

 

Usor de transportat

Compresorul de aer Eco 70mai are aceeasi lungime ca un iPhone X, ducand portabilitatea la un alt nivel. Se potriveste perfect in torpedoul masinii sau chiar in rucsacul tau.

   

Design unibody

Un dispozitiv de umflare "all-in-one" cu un compartiment spatios in spate, care contine un cablu de alimentare de 3,3 m si doua adaptoare pentru duze.

 

Micut, dar puternic. Eficienta la indemana.

Motorul compresorului de aer Eco echipeaza cilindri si angrenaje complet metalice, oferind un flux de aer mai puternic si o durabilitate prelungita. Cu o rata de 14L/min, pompeaza o anvelopa goala de sedan in cateva minute.

*O anvelopa tipica de sedan are dimensiunea 195/70R14.

 

Usor de pus, usor de scos

Designul minimalist elimina problemele legate de utilizarea unui compresor de aer. Pur si simplu apasati comutatorul pornit-oprit pentru a incepe si a opri umflarea. Manometrul liniar face ca presiunea aerului sa fie usor de citit, atat in BAR cat si in PSI.

   

Tub de umflare integrat

Tubul spiralat din PU este amplasat chiar in interiorul dispozitivului de umflare, fiind convenabil si neobstructiv pentru aspectul elegant al aparatului. Pur si simplu scoateti-l si incepeti sa pompati, oricand si oriunde aveti nevoie.

 

Functionare sigura, garantata

Nu mai exista motor supraincalzit. Eco utilizeaza fire de cupru de inalta temperatura pentru a incetini conducerea caldurii, precum si pentru a reduce nivelul de vibratii, asigurand o performanta stabila in timpul pomparii.

 

Gauri de ventilatie ample pe trei laturi pentru o racire maxima, protejandu-va si mai mult functionarea.

 

Lanterna automata

Lanterna incorporata se aprinde automat atunci cand compresorul de aer porneste. Pompeaza in siguranta in cazul in care va confruntati cu o situatie de pana de cauciuc pe timp de noapte.

Specificatii tehnice



Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.