Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Control acces si accesorii ARLO GEN5 FĂRĂ FIRSMART V2 VMS5240-200EUS IP-CCTV fără fir, Wi-Fi 3840 x 2160 p

Cod:

VMS5240B-200EUS


Cod intern: #1889548

  • Distribuie pe:
3.528,99 lei TVA inclus

Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Livrare gratuita


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Control acces si accesorii GEN5 FĂRĂ FIRSMART V2 VMS5240-200EUS IP-CCTV fără fir, Wi-Fi 3840 x 2160 p de la ARLO

Set de camere CCTV IP ARLO pentru exterior, interior KIT 2-CAM FĂRĂ FIR GEN5 SMART V2 3 LUNI

Cea mai precisă cameră de supraveghere, cu de 4 ori mai multe detalii. Camera Arlo Ultra 2 Spotlight este cea mai pretențioasă cameră de supraveghere a noastră: Cu videoclipuri excepționale 4K HDR și un obiectiv cu unghi larg de 180° cu corectare automată a imaginii pentru a reduce efectul ochi de pește, captează toate detaliile. cu precizie. În plus, mișcările pot fi mărite automat cu funcția de zoom și urmărire și urmărite de obiectiv. Audio bidirecțional premium reduce zgomotul de fundal, cum ar fi vântul și zgomotul cu anularea zgomotului. Abonamentul Arlo Secure nu pierde videoclipuri dacă spațiul de stocare local este deteriorat sau furat.

• SUPRAVEGHERE VIDEO 4K CU HDR: Măriți până la 12x pentru a vedea detalii clare cu ajutorul avansat Tehnologia de calitate a imaginii în 4K și HDR a camerei Arlo Ultra 2 Spotlight.

 • ZOOM ȘI URMĂRIREA AUTOMATĂ: Funcția automată de zoom digital detectează și mărește activitățile, și urmărește mișcarea, astfel încât să poți observa îndeaproape fiecare procedură. 

• UNGHI DE VIZIUNE 180°: Unghiul de înregistrare extra-larg de 180 de grade cu reducerea efectului ochi de pește (distorsiunea imaginii) vă oferă o imagine de ansamblu holistică. 

• AUDIO PREMIUM 2-WAY: Reducerea avansată a zgomotului și audio bidirecțional full duplex vă asigură că puteți auzi și vorbi clar cu vizitatorii.

 • VIZIUNEA DE NOAPTE CULOARE: Viziunea de noapte a culorilor îmbunătățită asigură că detaliile sunt surprinse chiar și în întuneric.

 • INSTALARE Ușoară: profitați de camera de supraveghere 4K alimentată cu baterie, care poate fi instalată în câteva minute datorită designului său wireless. 

• NOTIFICARI IMMEDIAT: Conectați-vă la smartphone-ul Arlo APP HER pentru a fi notificat imediat când este detectată mișcare pe camera dvs. Wi-Fi.

 • MEMBRU ARlo SECURE (se vinde separat): Asigurați-vă videoclipurile în siguranță în cloud și obțineți mai multe opțiuni de detectare a obiectelor decât orice altă marcă: identificați și acordați prioritate persoanelor, mașinilor, animalelor de companie și pachetelor - și configurați zone de activitate individuale. Calitatea de membru include, de asemenea, asigurare pentru compensarea furtului.

• FĂRĂ MEMBRU: Camerele Arlo oferă flux live, alarmă de mișcare și comunicare bidirecțională direct pe smartphone-ul tău. Stocarea locală este posibilă, de asemenea, împreună cu o stație de bază.

• SUPRAVEGHERE VIDEO (CCTV): Pentru securitate maximă, conectați camera la rețea și adăugați CVR (Înregistrare video continuă) pentru înregistrare în stil CCTV 24/7.

• INCORPAT SIRENE: Utilizați aplicația Arlo pentru a declanșa sirena sau setați sirena să sune automat alarma atunci când este detectată o mișcare.

 • INTEGRARE ACASA inteligentă: controlați camera de supraveghere Arlo Ultra 2 Spotlight cu Amazon Alexa, Asistent Google sau Apple HomeKit (este necesară stația de bază). 

• DEFY THE ELEMENTS : rezistent la ploaie, zăpadă, frig și soare, conform standardului IP67 pentru o protecție fiabilă.

Acest text este tradus automat.

Repere și detalii

  • Video 4K HDR Unghi de vizualizare 180° cu zoom de egalizare a imaginii și funcție de urmărire 100% fără fir rezistent la intemperii (standard IP67) Sirenă integrată Far integrat Audio premium bidirecțional

Fapte

  • Lentila diagonală cu unghi larg de 180° Spot integrat cu detectare a mișcării Audio bidirecțional pentru avertizare sau ca sistem de interfon Sirenă integrată prin declanșare de la distanță sau automat la mișcare Viziune nocturnă color

Livrare

  • (2) Camere Arlo Ultra 2(2) baterii reîncărcabile(1) Cablu de încărcare magnetic(1) Fixare cu șuruburi și set de șuruburi(1) SmartHub(1) Cablu Ethernet(1) Ghid de pornire rapidă(1) Autocolant de supraveghere video 90 de zile gratuit Arlo Abonament sigur

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.